Vapaavuoron suosituimmat- lista

Vapaavuoron suosituimmat listalla on tasan yksi blogi. Blogin sisältöön kantaa ottamatta, on ihmeellistä miten lyhyeksi on suosituimmat lista mennyt. Pari viikkoa se oli jämähtänyt menneeseen, eikä nyt tulevaisuus näytä hyvältä.

Uusi Suomi tekee töitä hartiavoimin, ja uudistus etenee, mutta tiedotus on kuin VR:n oppikirjasta, eli kerrota ei mitään.

Tai kerrotaan kyllä kaikista onnistumisista, ei ei paljoa ole kerrottavaa ilmeisesti.

Kommentteja ennen voi lukea vain uudet, kun ne oli merkitty, nykyisin pitää tavata kaikki kommentit joka kerta uudelleen. Kuka viitsii  selata pidempiä kommenttitekjuja ja etsiä uusinta kommenttia kuin neulaa heinäsuovasta?

Ilmeisen paljon on jäänyt lukijoita ja kirjoittajia pois, kun Puheenvuoron etusivulla kirjoitus viipyy esillä useamman päivän, kun vanhassa systeemissä päivässä valui jo näkymättömiin.

Tuo asiasanojen listakin on niin vaikea raksitettava, kun ainakaan minulle sieltä ei löydy sopivaa etsimälläkään, joten olen jättänyt sen kokonaan oman onnensa nojaan.

Ja sitten on se, kun ei omaa kommenttia voi enää muokata. Markku Huuskokin joutui kirjoittamaan uuden kommentin vastausketjuun, kun unohtui ensimmäisestä jotain. Nyt jos kirjoitusvirhe aina korjataan uudella kommentilla on se aika kökköä.

Plussan tai suosituksen antaminenkin on nyt aika pliisua, kun kukaan ei tiedä kuka suosittelee. Plussan antamisessa on vielä muutenkin takkua, sillä monesti annettu suositus nollautuu omituisesti, ja kun ei näe onko jo aiemmmin suositellut, niin suositellessaan uudelleen tulos nollautuu. Eli jos luen kommenttiketjua myöhemmin, minun pitää itse muistaa ketä olen suositellut jo aiemmin. Sitä ei kyllä jaksa muistaa Erkkikään.

Vielä on Vapaavuoron puolella suosituksi noussut Verbaalikisa, jonka oleellinen asia on, että kommentit pimitetään kunnes lopputulos julkistetaan. Ilman kommentien salaamista määräajaksi, ei tämä suosittu kisa voi Vapaavuorossa jatkua. Ei kovin vapaamielistä. Leo Lemmetty kommentoi asiaa varsin omituisesti, eli kai vakioporukka jotain asialle keksii itse tehdä. Mielestän toimituksen tulsi ainakin teoriassa elää ongelmien ratkaisussa mukana.

No ei tämä tietysti minua haittaa, olenkin jo löytänyt paljon muuta hommaa kuin kirjoitella tänne, kun ei täällä enää paljoa liiku lukijoitakaan.

 

 

arialsio

I was born in Hyvinkää, Southern Finland, June 12th 1956. I have done my life’s work as an entrepreneur in the construction business. Now I am a free lord and write poems and blogs for fun. My hobbies also include oil painting, and during the last few weeks watercolors have got a hold of me. I have written palindromes and created poems in Kalevala meter, which is a loose trochaic tetrameter used in the Finnish national epic Kalevala. I have also done haiku in palindrome. I cannot really say which interests me the most: painting, poetry or outings with the dogs. Writing has always been a big part of my life, and I write a blog in a Finnish online newspaper Uusi Suomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu