Vanhamaa itsenäiseksi

Nyt kun Uusimaa on koronan takia saatu onnistuneesti eristetyksi Vanhastamaasta on meidän vanhamaalaisten aika miettiä mitä hyötyä meille on Uudestamaasta ja olisiko syytä tehdä lopullinen pesäero.

Uuttamaata hallitsevat Sanna Mari ja Sauli niinistö.   Annammeko näiden uusimaalaisten despoottien määrätä myös meidän vanhamaalaisten kohtaloista, vai onko meidän vanhamaalaisten aika valita itsellemme omat hallitsijat, oma presidentti, oma eduskunta, omat poliisivoimat ja omat puolustusvoimat.  

Enää meitä ei siis hallittaisi Uudeltamaalta käsin, kuten tähän asti ja hallintopaikaksi voidaan valita mikä tahansa Vanhallamaalla sijaitseva paikkakunta, esimerkiksi Mikkeli, Lahti, Tampere tai Jyväskylä.

Me emme enää vastaa Uudenmaan hallinnon ottamista veloista, ne eivät kuulu meille, vaan uusimaalaisille.  Uusimaalaiset maksakoot omat velkansa, me teemme itsellemme uutta velkaa.

Ehdotan että samantien Vanhamaa liitetään sekä EU:hun, että Natoon, jonka tulee puolustaa meitä Natoon kuulumattoman Uudenmaan agressioilta ja valtausyrityksiltä, kunnes saamme omat puolustusvoimamme järjestettyä ja kuntoon.

Tietenkään me vanhamaalaiset emme enää voi käyttää keskustelupalstaa jonka nimi on Uusi Suomi, vaikka Uudensuomen kotipaikka sijaitsisikin Vanhanmaan alueella.  Meidän pitää keksiä keskustelufoorumillemme uusi nimi. Minusta Vanha Suomi olisi sopiva nimi nykyiselle Uudelle Suomelle ja sen mainiolle keskustelupalstalle.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu