Vain rakkaus pelastaa ihmiskunnan

Rakkaus on elämän alkulähde. Me  synnymme rakkaudesta ja elämme sen vaikutuksesta. Kun ympäröimme itsemme rakkaudella, voimme kaikki paremmin. Särkyneet sydämet paranevat rakkauden voimasta pienillä teoilla toisiamme kohtaan.

Jokainen meistä kaipaa yhä enemmän hyväksyntää ja lohdutusta, kun maailma ympärillämme on kietoutunut surun ja murheen vaippaan. Toisistamme välittäminen tavalla tai toisella on tie ihmiskunnan selviytymiseen.

Elämme suuren hämmennyksen vallassa; maailma, jonka loimme ympärillemme ei tuottanutkaan meille sitä tyydytystä ja mielihyvää, jota luulimme saavamme. Raha ei tuonutkaan tullessaan sitä tunnetta elämän tarkoituksesta, jota etsimme ja kaipaamme.

Antakaamme nyt rakkauden vyöryä ylitsemme, ottakaamme vastaan kaikki se hyvyys, minkä elämä meille tarjoaa. Voimme lähestyä toisiamme katseella, voimme välittää tunteita vain olemalla juuri se ihminen, jollaiseksi meidät on luotu – rakkauden esikuvaksi, jotta löytäisimme toisemme uudelleen.

birgitta-wulf

Lapset ovat sydäntäni lähellä, varsinkin huostaanotetut lapset. Perheitä on tuettava, jotta huostaanottoja ei tapahtuisi. Myös ympäristöasiat koskettavat sydäntäni, siitä kertoo luomani Roskisnalle hahmo, roskisnalle.wordpress.com Olen myös kirjoittanut kirjan Katoava ihmisyys, johon olen koonnut vuosia sitten kirjoittamiani mielipidekirjoituksia. Kirjan saa myös äänikirjana.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu