Kyllä meillä ääntä jaksetaan pitää pride-asiasta ja suvaitsevuudesta mutta suvaita ei tarvitse heitä

Hallitustyöskentely on tuskin ehtinyt alkaa, kun on jo etukäteen monella taholla päätetty, että tämä tulee olemaan kaikkien aikojen huonoin hallitus. Ihmisen muisti tuntuu olevan kovin lyhyt, muistaako kukaan, että pääministeri Rinne joutui eroamaan ja valtiovarainministeri Kulmuni joutui eroamaan? Ja kun katsotaan tilannetta, mihin edellinen hallitus Suomen jätti niin nykyinen hallitus on pakotettu tekemään koviakin ratkaisuja. Annettaisiin nyt vain työskentelyrauha hallitukselle ja arvioidaan sitten, kun nähdään, mitä tapahtuu. Unohtamatta, että nykyinen media tuntuu olevan niin vihervasemmistolainen, että mielellään jahtaa nykyhallitusta.

Pride-viikko on päättymässä. Pride käsittääkseni vietetään monimuotoisen ihmisyyden ja tasa-arvoisuuden vuoksi. Tuntuu kuitenkin, että vapaus ja ymmärrys pitää riittää vain heille, jotka ovat samaa mieltä kuin tietty mielensäpahoittajien joukko, joka sanelee millaista monimuotoisuus ja tasa-arvo saavat olla. Julkisesti osa ei sateenkaariväestä eivät halua osallistua Prideen, sillä se ei heistä aja kuitenkaan heidän asiaansa. Lisäksi translaki on epäonnistunut myös osan transihmistenkin mielestä mutta silti se piti saada maaliin, jotta voidaan kuuluttaa, että kyllä me suvaitsemme ja ymmärrämme. Mutta ei, ette te ymmärrä. Provinssirock päätti peruuttaa perussuomalaisen kansanedustajan kutsun, koska tämä toi esille ajatuksen, että miehellä ei voi olla pimppiä. Haluaisin, että tässä kohtaa joku näyttäisi minulle sen biologian kirjan, jossa kirjoitetaan, että miehellä voi olla pimppi. En usko, että sellaista on olemassa. En ymmärrä, miksi meillä Suomessa aina vähemmistö määrää enemmistön tahdin? Eihän kukaan sulje pois, että monimuotoisuutta ei ole mutta biologinen tosiasia on, että kaikki lähdemme liikkeelle joko naisina tai miehinä. Se, millaiseksi itsensä kukin 18-vuotias haluaa itsensä määrittää lakien ja asetusten mukaan, niin jokaisen oma asia.

Kyllä meillä ääntä jaksetaan pitää pride-asiasta ja suvaitsevuudesta mutta suvaita ei tarvitse heitä, jotka ovat omasta mielestä väärää mieltä. Vihervasemmistolainen unelma on ainut oikea unelma ja siihen myös kaikkien muiden olisi tähdättävä. Onneksi uusi hallitus teki kovia linjauksia, jotta Suomen muuttuminen maailman suurimmaksi sosiaalivirastoksi pysähtyy ja me voimme korjata Suomen suuntaa. Nyt on vielä liian aikaista sanoa, miten siinä onnistutaan mutta luotto on kova. Aika näyttää.

Mielipiteet ovat omiani, eivätkä edusta puolueeni virallista linjaa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu