Huippuekologinen huippukäytännöllinen jalkarätti

Ole ekologinen, käytä jalkarättejä ohuiden sukkien sijaan muiden sukkien alla sekä käytännöllisistä että huippuekologisista syistä

Käytännölliset syyt – ohut sukka kiristää nilkasta, haittaa verenkiertoa, kutiaa, likaantuu helposti, pitää vaihtaa usein. Ja raskaansarjan ekologinen syy. Kun sukkaan tulee reikä – silloin alle viiden prosentin rikkoutuminen johtaa yli 95 % prosenttia sukasta roskiin heittoon. Etenkin kun ei ole tietääkseni tavalliselle ihmiselle reiän paikkaamiskeinoa.

Flanellisen jalkarätin käytännölliset edut – erittäin pehmyt, lämmin, ei hiosta ja miellyttävä jalassa ja pysyy hyvin paikoillaan, ei hierrä, ei purista, pysyy villasukan alla paikoillaan. Vaikea kuluttaa puhki, helppo pestä ja kuivattaa eikä tarvitse vaihtaa usein. Ekologinen syy – loputtoman kestävyytensä vuoksi huippukologinen verrattuna mihin tahansa sukkiin ja kenen tahansa valmistettavissa mistä tahansa kankaasta, vaikkapa haalistuneesta tyynyliinasta.

Se että aletaan käyttämään jalkarättejä vie tietysti sukkateollisuuden työpaikkoja – mutta jalkarättiin verrattuna sukkateollisuus on ympäristöä tuhoavaa teollisuutta jossa ansaitaan elantoa sillä.

Ja periaatteena sitä ei voi sallia jos sen voi välttää. Että palkka tulee yli 95 prosenttisesti ympäristön tuhoamisesta joka on tilanne jos reiän ilmestymisen jälkeen yli 95 prosenttia sukasta on käyttökelvotonta.

Nyt kiinnostaisi tietää onko olemassa osaamista jopa ohuiden sukkien korvaamisesta ohuilla jalkaräteillä esimerkiksi naisten kenkiin joissa on nilkkaremmi jonka alle jalkarätin kiinnittäminen olisi luontevaa.

Jalkarätin käytössä se pitää osata sitoa jalkaan niin että se jopa pysyy paikallaan itsestäänkin kengässä ja etenkin jonkun ohuen tai paksunkin villasukan alla.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu