Kemijärvi ei ole koskaan herännyt arkkitehtuuritaiteeseen – nyt on sen aika.

Kemijärvi ei ole koskaan herännyt arkkitehtuuritaiteeseen – nyt on sen aika.

Syntymäpaikkakunnallani Kemijärvellä on nyt mahdollista kohentaa arkkitehtonista ilmettään – ja asennettaan – ja rakentaa Taivaan tulien aukion viereen arkkitehtoninen nähtävyystasoinen taideteos.

Jonka ei tarvitse olla suuri – kunhan se on arkkitehtonisesti nähtävyystasoinen.

Siis – säästää rakennuskustannuksissa kun se ei ole ylettömän suuri – ja saada nähtävyystasoa satsaamalla arkkitehtuuriin – ja saada rakennukselle tuottoa sen nähtävyystasolla

Samalla Kemijärvi voisi satsata myös koko keskustan maisema-arkkitehtuuriin – sillä keskustasta osittain saarena saa myös aikaan nähtävyyden.

Kemijärvi ei ole koskaan herännyt arkkitehtuuritaiteeseen – nyt on sen aika.

eerojuhani vaarala

Orpo esittelee kansalle oikeiston etiikan realismin.g

Vastakkaisesti kohdistuvat ja rinnastuvat epäkohdat ovat syviä hitaasti parantuvia haavoja - ja niitä Orpon hallitus tekee sarjatulella. Ei ihme että rkp:n puheenjohtaja haluaa paeta puheenjohtajuudestaan mepiksi - rkp:n perusta on halkeillut.

Orpo esittelee kansalle hyödyllisten idioottien avulla - mukaan lukien perussuomalaisten äänestäjät - mikä on oikeiston etiikka ja sen mukainen kasvoille lyöty ruma realismi.

***

Valtion tuet pitää panna poikimaan vain ja ainoastaan vientiä - edes tuotekehitystukea ei pidä antaa - miksi - siksi että vientituki sisältää jo vaatimuksen tuloksekkaasta tuotekehityksestä joka yrityksen pitää itse maksaa - kun yritys joutuu itse maksamaan tuotekehitystukensa - niin taatusti tuotekehitysosasto ei uskalla laiskotella.

Ja eikö siis yritysten saamat valtion tuet pitäisi laittaa vientitavoitteisiksi - jos tuki ei nosta vientiä tuki pitää lopettaa. Niin kuin raviratojen tuki pitää heti lopettaa koska sillä ei ole mitään tekemistä viennin kanssa.

Ja myös niin että valtiontukia pitää hakea tuloksellisiin vientihankkeisiin. Muihin tukia ei anneta.

Silloin valtio panostaa tulosta vaatien Suomen keskeiseen ongelmaan - siihen että suomalaiset ei osaa viedä.

***
Eikö maailmassa ole yhtään arvotietoista eettistä maata - joka sanoo että nyt tämä riittää. Ja lähettää joukkojaan ja hävittäjiä lentäjineen Ukrainaan.

***
Kaikella omistamisella on ympäristövastuun taakka - kun siitä ei huolehdita syntyy ilmastonmuutos, monimuotoisuustuhot ja lajien kato

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu