Häpeän Euroviisu edustajaamme

Käärijä edustaa kieltämättä hyvin suomalaisten heikkoa musiikkimakua, mutta silti on tämä pelle hyvin epätoivottava edustaja maallemme Euroviisuissa.

Laulukilpailuissa on tarkoitus laulaa. Tämä on hämärtynyt monelta. Laulamiseen ei kuulu hyppiminen lavalla pellen mauttomissa vetimissä. Sen sijaan pitäisi osata laulaa, mitä Käärijä ei hallitse yhtään.

Kuka näitä pöljiä esiintyjäkandidaatteja oikein kaivaa tyrkylle? Hänet tulisi vaihtaa ajoissa apureineen.

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu