Juonipaljastus Kauniiden ja rohkeiden katsojille

Suomalainen naisväki ja jokunen mieskin on käyttänyt työvuosia elinajastaan Kauniiden ja rohkeiden katsomiseen.

Amerikkalaista sarjaa on tehty jo vuodesta 1987. Ensimmäiset sarjan näyttelijöistä ovat jo kuolleetkin. Kiinnitys sarjaan on sama kuin USAn korkeimman oikeuden tuomarin virka; siinä saa kiikkua dementiaan ja hautaan asti.

Sarjan nerokkuutta on moni yrittänyt älyllisin perustein ratkaista siinä onnistumatta. Sarja vain edelleen vetää väen sohvaan sitä töllöttämään ja kommentoimaan sarjan face -sivuille.

Jaksojen juonet pyörivät pienen perhepiirin sisällä, jossa jokainen on ollut useamman kanssa seksisuhteessa tai naimisissa, puolisoita vaihdellaan kuin sukkia ja ruudun täyttävät b-luokan näyttelijöiden päät, jotka toistavat samoja vuoropuheluita.

Sarja on käyttänyt jo lähes kaikki pervoimmatkin ihmissuhteiden kombinaatiot.

Kauniit ja rohkeat on kuitenkin pystynyt säilyttämään yhden salaisuuden kaikki nämä vuodet. Paljastan tuon salaisuuden jo ennen sarjan viimeistä jaksoa, joka on luvassa syksyllä 2045.

Ridge Forrester on itsensä isä.

+1
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole identiteettiongelmia eikä ilmastopaniikkia. Olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu