Miten ihmisen aivot ja äly oikein toimii?

Välillä elämässä kokee joitakin hankalia asioita, jotka pitkään askarruttavat ihmisen aivoja, eikä koskaan selviä hänelle, mistä ongelma kiikastaa.

Useimmiten joidenkin ihmisten teot ja käytökset yllättävät niin, että epäilen, olenko itse vähä-älyinen, vai tosiaankin muissa ihmisissä jokin on vialla.

Viimeinen tapaus häkellytti minua Lauantaina 11.11.23.

Nimittäin olin ostamassa yhden auton joltakin suomalaisnaiselta ja kun auton hyväksyin ja päästiin sopuun hinnasta, niin maksun aikana tuli niin hankalaa ja epämiellyttävä tilanne.

Avasin kännykälläni pankkitilini auton omistaja ollessaan vieressäni. Pyysin hänen tilinumeron, tarkistettiin yhdessä, että numerot ovat oikeita. Sitten pyysin rouvan etunimet ja sukunimen. Taas tarkastettiin ja kaikki oli oikein.

Tilitin sovitun summan ja suoritin vahvistusprosessin loppuun mainitun henkilön nähden.

Sitten näytin hänelle kuitin. Hän luki nimet, tarkisti numerot, summan ja päivämäärän ja myös näytin, että raha on jo mennyt minun tililtäni.

Sen olisi pitänyt olla niin helppo ja selvä juttu, mutta kun ei…

Nainen halusi nähdä rahat heti tilillään.

Minähän korostin, että nyt on viikonloppu ja meillä on eri pankit, joten rahat näkyy varmaan Maanantaina, mutta tuloksetta vain yritin!

Aloin hermostua kun olin matkustanut 200 km. tämän kaupan takia, ja, vaikka rahat olen maksanut, niin tämä ei vain usko faktoja.

Onneksi hänellä oli miespuoliso mukana, joka odotti omassa autossaan.

Uppuneena ja ällistyneenä, kysyin, saanko minä puhua miehesi kanssa?

Mies tuli autoon ja näytin maksun kuitin, mutta nainen valitti, että minä herrmostun.

Minä sanoin, että sinä hermostutat minua kun et usko todisteita.

Viihdoinkin mies sanoi, että kai nyt pitää luottaa häneen ja näin tilanne helpottui.

Sain auton avaimet ja varmenteen ja lähdin sillä kotiin, mutta kovasti jäin miettimään;

Kuinka on mahdollista, että miljardit ihmiset uskovat ”JUMALAAN”, mitä ei kukaan koskaan ole nähnyt, ja todella harvoin on ollut edes armokas ja läsnä, mutta minä selvässä päivässä näytän kiistattoman todistukset ihmiselle, muttei hän uskoa tahdo?!!

Voisiko joku minua älykkäämpi vastata, miksi me ihmiset olemme niin outoja ja mutkikkaita olentoja?!!

 

Farzad Moghaddam pour

Farzad
Sitoutumaton Vaasa

Olen Suomen kansalainen ja asunut vuodesta 1999 tässä maassa siivosti ja kunnioitettavasti. Päätavoitteeni on alusta lähtien ollut antaa mahdollisimman positiivisen, vastuuntuntoisen ja vaikuttavan kuvan maahanmuuttajista!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu