Tee sielullesi hyvää!

Kesä on jo ohi ja, vaikka sitä kylmää syksyä emme oli vielä kokeneet, silti aika on nyt Syksyn käsissä!

En oikein osaa selittää, mitä totaalisesti Syksy aiheuttaa tunteilleni ja ajatuksilleni, koska jokainen kai kokee asiat omalla tavallaan, ja siksi yhteissanoja ei ole…

Ihmiset eivät ole jokaiselle tunteelle keksineet sanoja ja ehkä on hyvä näinkin, sillä tällöin henkilökohtaiset kokemukset menettävät tarkoituksensa.

Syksy on romanttinen ja tunteikas, mutta saattaa aiheittaa joillekin muserrusta ja stressiä, mitä pahenee kun vielä päälle iskee yksinäisyys ja kylmyys.

Itse ajattelin välttää negatiivisia tunteita ja nauttia enemmän Syksyn antamista asioista ja avata syliini ja sydämeni luukut sille tekemällä monta hyvää asiaa.

Ensinnäkin pesin kaikki matot niin pienet kuin suuret, karsin takapihan vanhan koivun roukkuvat ja häiritsevät oksat, viimeistä kertaa ajoin ruohot ja leikkasin ruusut ja jasmiinit suojellakseni ne pakkasesta.

Askartelun viimeistelin pesemällä koko talon, heittämällä pois vanhat tylsät verhot, istuttamalla omenapuun kirsikan viereen ja ostamalla uuden sisäkasviksen, josta on monta hyötyä…

Nyt on iloisempi olo, pirteämpi ja kevyempi sielu ja täysin valmistautunut Syksyyn ja Talveen…

Talo on nyt valoisampi ja toiveet sisälläni elpyvät..

Olen ihminen, ajattelen, päätän, ryhdyn toimeen, siispä minä OLEN olemassa…

Farzad Moghaddampour

+1
Farzad
Sitoutumaton Vaasa

Olen Suomen kansalainen ja asunut vuodesta 1999 tässä maassa siivosti ja kunnioitettavasti. Päätavoitteeni on alusta lähtien ollut antaa mahdollisimman positiivisen, vastuuntuntoisen ja vaikuttavan kuvan maahanmuuttajista!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu