Pandemian varjossa – olympialaiset

Kisojen avajaisia seuratessa jään miettimään näitä lukuisia pieniä (saari)valtioita, joilla on 2 – 4 urheilijaa edustamassa maataan. Mutta katsopas vaan, areenalle on marssissa mukana henkilöitä tuplasti, jos ei jopa kolmikertainen määrä. Mikä heidän tehtävänsä tai tarpeellisuutensa on näissä kisoissa jää arvoitukseksi itselleni.

Usea maa on lähettänyt näihin kisoihin enemmän urheilijoita kuin koskaan aikaisemmin. Ehkä uusien lajien myötä on mahdollisuus kasvattaa osallistujien määrää. Tulevatko ne pysymään laji valikoimassa jatkossa on mielenkiintoista seurata? Seinäkiipeily voisi olla näistä uusista lajeista sellainen, jota voisi seurata, jos siitä on lähetyksiä. Lajissa kilpaillaan elokuun 3 alkaen. Ajallisesti suoritusajankohdat olisivat inhimillisiä suomalaisen tv-katsojan kannalta.

Kisat järjestetään ilman yleisöä Tokiossakin kiihtyvän pandemian varjossa. Siellä on myönnetty, että urheilijoille ja toimitsijoille tarkoitetussa kuplassa on reikiä, joiden myötä tartuntoja on tapahtunut. Keitä ovat nämä näitä kuplan puhkaisseita, urheilijat, urheilijoiden valmentajat ja avustajat vai paikalliset. Eiköhän näiden kisojen jälkeen tästäkin jonkinlainen tilasto saada? Kuuluuhan urheiluun tilastointi.

Ja lopuksi toivotetaan terveyttä ja menestystä kaikille osallistujille.

0
FreeThinking
Vihreät Kirkkonummi

Asioita, aiheita tarkkaileva ja niiden ongelmallisuutta pähkäilevä, sanoisinpa jopa enemmän introvertti kuin ekstrovertti henkilö.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu