Pekka Himasen Limbot (2010)

Video Pekka ää ää Himasesta kaikille tuon tyhjänpuhujan ihailijoille. 

Tässä joitakin lainauksia blogeistani: 

Tulevaisuusvaliokunnan puheenjohtajana Katainen tilasi Pekka Himaselta 50000 euron hintaan monisteen VÄLITTÄVÄ JA KANNUSTAVA SUOMI. Siinä todetaan mm.: 

 ”Suomen innovatiivisuuden pohja on viime kädessä sen yliopistojärjestelmä, jossa Linus Torvaldsin tapaisilla innovaattoreilla on ollut mahdollisuus leikitellä uusilla ideoilla.” 

Pekka Himanen on taitava pudottelemaan nimiä, jolla luo itselleen uskottavuutta. Uudessa sarjassa mukana on myös place droping. Moni on mennyt Himasen retkuun. Viimeksi valtioneuvosto.

Eivät tulevaisuusvalikunnan touhuilut tuohon jääneet. Tuo Pekka Himanen onnistui myymään monisteensa sille hyvään hintaan.

Myös Tekes meni Himasen lankaan. Nykyisin Tekes käyttää runsaasti noita ns. tulevaisuudentutkijoita hyväkseen. Tulevaisuuden tutkimus on älyllistä prostituutiota, edelleenkin.Tämän toimittanut tulevaisuudentutkija on kunnostautunut myös roskatiedon jakelussa tulevaisuusvaliokunnalle tulevaisuusvaliokunnalle.

”Aikaisemmin historiassa eliitti oli se, jonka ei tarvinnut juosta paikasta toiseen ja työskennellä koko ajan; nykyisin eliitin muodostavat taas ne, jotka ovat jatkuvasti liikkeessä hoitaen kiireisiä asioita kännykällä ja yrittäen koko ajan selvitä jostakin deadlinesta.”
(Pekka Himanen, Hakkerietiikka, 2001)

Nyyh…

grohn

Asun Nauvossa, Bryssel 97-04. Tutkinto: teoreettinen fysiikka. Työura: Yliopisto (kurssiassistentti 2v.), iltaoppikoulu, Ollituote, Kone, Telefenno, Telenokia, Tekes 84-97 (erikoistutkija, konsultti, Euro-infon päällikkö), yrittäjä Bryssel, Euroopan komissio (puiteohj.). Yrittäjä 05-17. Rakensin kotona tietokoneen 76. Skepsis ry:n siht. 91-92, pj. 93. Kehitin 1997 (Psion) ja 2001-2015 (pc/mac) ohjelman, joka muuttaa valokuvat musiikiksi: http://www.synestesia.com/cd05/2005.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu