Miksi aura ei näy pimeässä?

Energiahoidot ovat huijausta, jos väitetään, että niillä on jotain tekemistä energian kanssa tai jos väitetään että ne ovat muuta kuin plaseboa.

Aurat saattavat olla yksi ilmentymä synestesiasta, mutta ne eivät kerro mitään itse kohteesta, vaan ainoastaan näkijän aivojen tilasta. Aurat eivät näy pimeässä.

.
Yllä allekirjoittaneesta takavuosina huuhaamessuilla otettu ”aurakuva”, jossa on erikoista se, että siinä on ihmisen ”aura” ilman ihmistä. Kuva syntyi siten, että asetin käteni metallilevylle, mutta poistuin ennen varsinaista kuvan ottamista. Normaalisti kasvojen pitäisi olla alareunan keskellä olevalla tummalla alueella kaksoisvalotuksen seurauksena. Silloisessa versiossa oli myös mahdollista saada auraton kuva, jos ei asettanut kättään metallilevylle.
http://www.kolumbus.fi/~w435172/yk/skepsis/aura.html

grohn

Asun Nauvossa, Bryssel 97-04. Tutkinto: teoreettinen fysiikka. Työura: Yliopisto (kurssiassistentti 2v.), iltaoppikoulu, Ollituote, Kone, Telefenno, Telenokia, Tekes 84-97 (erikoistutkija, konsultti, Euro-infon päällikkö), yrittäjä Bryssel, Euroopan komissio (puiteohj.). Yrittäjä 05-17. Rakensin kotona tietokoneen 76. Skepsis ry:n siht. 91-92, pj. 93. Kehitin 1997 (Psion) ja 2001-2015 (pc/mac) ohjelman, joka muuttaa valokuvat musiikiksi: http://www.synestesia.com/cd05/2005.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu