Eben Alexanderin valheet taivaskokemuksesta

Kooma ei ole kuolemankokemus. Eben Alexanderin kirja on täydellistä roskaa. Hänet saatettiin kemiallisesti koomaan. Hän ei siis kuollut tai ollut kuoleman rajalla. Jos ihminen kuolee, aivot eivät voi tallettaa muistoja. Hänen aivotoimintansa ei ollut ”täysin deaktivoitu”, vaikka hän niin väittää (kuva). Luulisi neurologin tietävän.

Hän ehkä näki hallusinaatiota, mutta 15 miljoonalla myydyllä kirjalla hän teki hyvän tilin, joten satuilukin on mahdollista.

Indusoidussa koomassa potillaan aivojen aineenvaihduntaa pienennetään kemiallisesti, joten tilanne ei välttämättä sama kuin kuolemanrajakokemuksessa (NDE), joka syntyy aivojen spontaanista ”alasajosta”, josta seuraa visuaalisen putken kokemus ym.

VALITETTAVASTI PETTYMYS NIILLE, JOTKA USKOVAT ALEXANDERIN KIRJAN TODISTAVAN KUOLEMAN JÄLKEISESTÄ ELÄMÄSTÄ.

grohn

Asun Nauvossa, Bryssel 97-04. Tutkinto: teoreettinen fysiikka. Työura: Yliopisto (kurssiassistentti 2v.), iltaoppikoulu, Ollituote, Kone, Telefenno, Telenokia, Tekes 84-97 (erikoistutkija, konsultti, Euro-infon päällikkö), yrittäjä Bryssel, Euroopan komissio (puiteohj.). Yrittäjä 05-17. Rakensin kotona tietokoneen 76. Skepsis ry:n siht. 91-92, pj. 93. Kehitin 1997 (Psion) ja 2001-2015 (pc/mac) ohjelman, joka muuttaa valokuvat musiikiksi: http://www.synestesia.com/cd05/2005.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu