Tiedekiusaajat

Geologi, optiikan professori, radiotekniikan emeritus jne. eivät ole oikeita henkilöitä diagnosoimaan ihmisen voimistaman  kasvihuoneilmiön aiheuttamaa ilmastonmuutosta kuten hammaslääkärikään  ei ole oikea henkilö tekemään vatsasyöpädisgnoosia.  

http://www.ts.fi/mielipiteet/lukijoilta/658447/Ilmastonmuutos+on+mittare…

 Kirjoittaja, joka on rovaniemeläinen emeritus geologi Pasi Lehmuspelto, logiikka pettää. Analogia: Poliisi saa verekseltään henkilön A kiinni rikoksesta, mutta päästää vapaaksi ja ottaa kiinni henkilön B, joka on ennen syyllistynyt vastaaviin rikoksiin.

BBC on hiljakkoin päättänyt, ettei pseudotieteille anneta tieteellisessä keskustelussa tasapuolisesti samaa asemaa kuin oikeille tieteille. Turun sanomat antaa toistuvasti puheenvuoron ilmisille, jotka nimittävät ilmastotieteilijöitä "ilmastouskovaisiksi".

Täydellistä ratkaisua ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi ei ole ainakaan vielä, mutta on epäeettistä kieltää ilmastonmuutos, joka on kovaa tieteellistä faktaa, koska se hidastaa parempien keinojen kehittämistä ongelman ratkaisemiseksi.

grohn

Asun Nauvossa, Bryssel 97-04. Tutkinto: teoreettinen fysiikka. Työura: Yliopisto (kurssiassistentti 2v.), iltaoppikoulu, Ollituote, Kone, Telefenno, Telenokia, Tekes 84-97 (erikoistutkija, konsultti, Euro-infon päällikkö), yrittäjä Bryssel, Euroopan komissio (puiteohj.). Yrittäjä 05-17. Rakensin kotona tietokoneen 76. Skepsis ry:n siht. 91-92, pj. 93. Kehitin 1997 (Psion) ja 2001-2015 (pc/mac) ohjelman, joka muuttaa valokuvat musiikiksi: http://www.synestesia.com/cd05/2005.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu