Miksi ns. aura ei näy pimeässä?

Kuva 2 allekirjoittaneesta takavuosina huuhaamessuilla otettu "aurakuva", jossa on erikoista se, että siinä on ihmisen "aura" ilman ihmistä. Kuva syntyi siten, että asetin käteni metallilevylle, mutta poistuin ennen varsinaista kuvan ottamista. Normaalisti kasvojen pitäisi olla alareunan keskellä olevalla tummalla alueella kaksoisvalotuksen seurauksena, kuva 1. Silloisessa versiossa oli myös mahdollista saada auraton kuva, jos ei asettanut kättään metallilevylle. 

http://www.skepsis.fi/lehti/2000/2000-3jarv.html

 

Tee se itse -auratesti

Aurat eivät näy pimeässä. Auroja näkevät henkilöt voivat helposti testata kykynsä itse. Kokeeseen tarvitaan ehdottoman pimeä huone, korvalappustereot, nauhuri ja muutama apuhenkilö. Näkijän korville asetetaan korvat täysin peittävät kuulokkeet ja muut henkilöt liikkuvat pimeässä huoneen toisella puolella. Näkijä kuvailee muille heidän liikkeitään. Liikuskelijat kertovat koko ajan toiseen nauhuriin, osuiko oikeaan. Näin yksinkertaista se on! Epileptiset ja migreeniset aurat eivät tällä menettelyllä näy, joten ne voidaan kokeen avulla sulkea pois.

 

Näkyykö aura nurkan takaa?

Kun Jeesus tulee nurkan takaa, näkyykö aura ennen miestä?

 

Entä Kirlian-kuvat?

 Kirliankuvassa näkyy kosteuden ja kymmenien muiden parametrien vaikutus. Elottomia esineitä ympäröi myös ilma, jossa kosteutta. Kiralian kuvista ei ole ollut muuta hyötyä, kuin että ne ovat elättänee lukuisia hömppämaakareita.

 

Synestesia?

Aurat saattavat olla yksi ilmentymä synestesiasta, mutta ne eivät kerro mitään itse kohteesta, vaan ainoastaan näkijän aivojen tilasta.

 

grohn

Asun Nauvossa, Bryssel 97-04. Tutkinto: teoreettinen fysiikka. Työura: Yliopisto (kurssiassistentti 2v.), iltaoppikoulu, Ollituote, Kone, Telefenno, Telenokia, Tekes 84-97 (erikoistutkija, konsultti, Euro-infon päällikkö), yrittäjä Bryssel, Euroopan komissio (puiteohj.). Yrittäjä 05-17. Rakensin kotona tietokoneen 76. Skepsis ry:n siht. 91-92, pj. 93. Kehitin 1997 (Psion) ja 2001-2015 (pc/mac) ohjelman, joka muuttaa valokuvat musiikiksi: http://www.synestesia.com/cd05/2005.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu