Vapaavuori höpsii peleistä

Ministeri Vapaavuori höpsii peleistä. Pelitoimiala ei ole teollisuutta, vaan sisältötuotantoa, verrattavissa kirjojen tai musiikin tuottamiseen. Teollisuuden ei pidä ottaa oppia tuosta hittibisneksestä, joka perustuu onnenkantamoisiin. Vapaavuori ei myöskään näytä tajuavan, että sisältötuotanto ei kuulu Tekesille ja että pelit eivät voi olla innovaatioita. Lisäksi pelien julkinen tuki rikkoo kilpailulakeja.

"Finnish Game Awardsissa elinkeinoministeri Jan Vapaavuori kiitteli Suomen pelialaa rohkeudesta, ketteryydestä ja luonnostaan globaalista otteesta.

"Peliteollisuudesta moni muu teollisuudenala voi ottaa oppia." 

http://www.tekes.fi/nyt/uutiset-2015/peligaalassa-palkittiin-vuoden-parhaat/ 

 

 

grohn

Asun Nauvossa, Bryssel 97-04. Tutkinto: teoreettinen fysiikka. Työura: Yliopisto (kurssiassistentti 2v.), iltaoppikoulu, Ollituote, Kone, Telefenno, Telenokia, Tekes 84-97 (erikoistutkija, konsultti, Euro-infon päällikkö), yrittäjä Bryssel, Euroopan komissio (puiteohj.). Yrittäjä 05-17. Rakensin kotona tietokoneen 76. Skepsis ry:n siht. 91-92, pj. 93. Kehitin 1997 (Psion) ja 2001-2015 (pc/mac) ohjelman, joka muuttaa valokuvat musiikiksi: http://www.synestesia.com/cd05/2005.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu