Urheilukarja vedätyksen kohteena

Urheiluviihteen markkinointi uutisten yhteydessä lopetettava. 

3.3.2009 Lauri Gröhn 

Urheilu-uutiset eivät ole uutisia, vaan leikkeitä siitä kuinka vaikkapa kuinka kiekko saadaan pussiin, jonka jälkeen jätkät halaavat toisiaan homoeroottisen "raiskauksen" kunniaksi. Katsojat puolestaan kuolaavat eräänlaisen orgasmin noita raiskauksia katsellessaan. Henkisesti usein murrosikäiset urheilijat melskaavat kehissä ja toiset samanlaiset katsomoissa. Lisäksi urheiluviihdetilaisuudet ja urheiluvälineet saavat täysin ansiotonta mainosaikaa. Urheilutoimitukset voisi liittää viihdetoimituksiin ja urheilulähetykset ennen tai jälkeen oikeita ohjelmia. Mutta osalliset eivät halua luopua saavutetuista eduista. Liikuttavaa on myös tuo urheilutilastojen plaraaminen ja se että noita viihdetaiteilijoita pitää seurata joka päivä aina Amerikasta saakka.

Lauma, massa, kaipaa sankareita. Siis sankariuutisia = urheilu-uutisia.
Urheilulla oli aikoinaan merkittävä rooli Suomalaisen itsetunnon kehittämisessä jaa mieskunnon ylläpidossa. Kunto on nykyisin  romahtanut kun tietty joukko ”urheilee” tietokoneen ääressä. Urheilu saattaa yksitoikkoisuudellaan tyhmistää ja aiheuttaa joukkohysteriaa. Kun silmä seuraa television ruudun kiekon tai pallon liikkeitä, on katsoja transsissa, jonka keskeyttää vai jääkaappiretkeily.

Ennen sanottiin ”terve sielu terveessä ruumiissa”, nyt urheilijoille pätee ”ylikehittynyt minä sairaassa ruumiissa”. Ja kansa hakee maagisia kosketuksia urheilijoihin ja muihin julkimoihinsa.

Suomulle halutaan lentomäki. Yksinkertaisella laskulla voidaan osoittaa, että yhden laskun hinnaksi tulee moninkertaisesti kompensoimattoman oopperalipun hinta. Hulluus ei ole halpaa.

Urheilu urheiluna on kuollut. Urheilu on vain viihdettä. Yksi tapa tylsistyä.

Aamutelevisiossa Hämeen-Anttiloilta kysyttiin urheilusta. He eivät katso urheilua ja se vastasivat kierrellen ja kaarrellen, jotta eivät olisi suututtaneet urheiluviihdeuskonnon kannattajalaumaa. Suomessa voi loukata uskonnollisia tunteita, mutta urheilu on tabu.

http://grohn.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2009/03/03/urheiluviihteen-markkin…

grohn

Asun Nauvossa, Bryssel 97-04. Tutkinto: teoreettinen fysiikka. Työura: Yliopisto (kurssiassistentti 2v.), iltaoppikoulu, Ollituote, Kone, Telefenno, Telenokia, Tekes 84-97 (erikoistutkija, konsultti, Euro-infon päällikkö), yrittäjä Bryssel, Euroopan komissio (puiteohj.). Yrittäjä 05-17. Rakensin kotona tietokoneen 76. Skepsis ry:n siht. 91-92, pj. 93. Kehitin 1997 (Psion) ja 2001-2015 (pc/mac) ohjelman, joka muuttaa valokuvat musiikiksi: http://www.synestesia.com/cd05/2005.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu