Höpöotsikko: "Tieteen innovaatiot"

Asiaa ymmärtämätön kääntäjä on keksinyt höpöotsikon. Tieteessä tehdään harvoin innovaatioita. Keksintöjä kyllä, mutta ne pitää tuotteistaa ja lanseerata menestyksellisesti markkinoille, ennenkuin voidaan puhua innovaatioista.

Jokaista innovaatiota kohden maailmassa on monta kertalukua enemmän keksintöjä ja jokaista keksintöä kohden on monta kertalukua enemmän ideoita. 

 

Valitettavasti Helsingin yliopistokin höpsii innovaatioista:

http://grohn.puheenvuoro.uusisuomi.fi/206245-slush-yliopisto-hopsii-inno…

 

Pelit eivät voi olla innovaatioita, pelimoottorit kyllä:

http://grohn.vapaavuoro.uusisuomi.fi/kulttuuri/206199-pelit-eivat-innova…

 

Innovaatioharha jatkuu vuodesta toiseen. Suurimmalla osalla kannattavaa bisnestä on vähän tekemistä innovaatioiden kanssa. Mikä on IKEA:n innovaatio?

Innovaatio on aikamme väärinkäytetyin sana. Innovaatio on käsitteellisesti uusi menestyksellisesti lanseerattu tuote, prosessi tai 

Innovointi on usein tuotekehittelyn synonyymi. Innovointi johtaa erittäin harvoin innovaatioon. Innovatiivinen on usein luovan tai idearikkaan synonyymi.

 

grohn

Asun Nauvossa, Bryssel 97-04. Tutkinto: teoreettinen fysiikka. Työura: Yliopisto (kurssiassistentti 2v.), iltaoppikoulu, Ollituote, Kone, Telefenno, Telenokia, Tekes 84-97 (erikoistutkija, konsultti, Euro-infon päällikkö), yrittäjä Bryssel, Euroopan komissio (puiteohj.). Yrittäjä 05-17. Rakensin kotona tietokoneen 76. Skepsis ry:n siht. 91-92, pj. 93. Kehitin 1997 (Psion) ja 2001-2015 (pc/mac) ohjelman, joka muuttaa valokuvat musiikiksi: http://www.synestesia.com/cd05/2005.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu