Mistä visioissa on kyse

Matti Alahuhta on erinomaisessa kirjassaan Johtajuus määritellyt mitä visio hänelle tarkoittaa, kuva. Tuohon voi yhtyä. Tosin Koneen oma visio on ristiriidassa kuvan tekstin kanssa: 

"Kun visio on innostava, kirkas ja merkityksellinen, se jää kaikille mieleen, motivoi ja antaa toiminnalle suunnan pitkäksi aikaa eteenpäin. Uskon, että suurimmalla osalla maailman parhaista yrityksistä on visio, joka tuo merkityksellisyyttä yrityksen toimintaan. Koneen visio Kone delivers the best people flow experience on esimerkki tästä ajattelutavasta."

Alahuhdan väärinkäsitys: 

http://grohn.vapaavuoro.uusisuomi.fi/kulttuuri/204290-yritysjohtajaa-ei-…

grohn

Asun Nauvossa, Bryssel 97-04. Tutkinto: teoreettinen fysiikka. Työura: Yliopisto (kurssiassistentti 2v.), iltaoppikoulu, Ollituote, Kone, Telefenno, Telenokia, Tekes 84-97 (erikoistutkija, konsultti, Euro-infon päällikkö), yrittäjä Bryssel, Euroopan komissio (puiteohj.). Yrittäjä 05-17. Rakensin kotona tietokoneen 76. Skepsis ry:n siht. 91-92, pj. 93. Kehitin 1997 (Psion) ja 2001-2015 (pc/mac) ohjelman, joka muuttaa valokuvat musiikiksi: http://www.synestesia.com/cd05/2005.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu