Liike Nyt ”arvot”

Politiikka on paljolti ei-yhteisten  arvojen tuottamien suunnitelmien sovittelua. On hienoa, että poliittinen liike yrittää ilmaista arvojaan/periaatteitaan, Liike Nyt on valitettavasti formuloinut arvonsa käsitteellisenä roskana.

Pelkään pahoin, että liikkeen tulevaisuudessa tuottamat tekstit, ”tiekartta”, ohjelma tms. tulevat  olemaan samanlaista käsitteellistä höpöä.

Liike on laatimassa ”tiekarttaa”. Tuo on laajalle levinnyt väärä käännös esimerkiksi termistä suunnitelma. YHTEISET PERIAATTEET on käsitteellisesti heikko esitys:

1. Jokaisesta on pidettävä huolta

ARVO

2. Markkinatalous on toimiva tapa kehittää yhteiskuntaa, kunhan sen säännöt ovat reilut

VÄITTÄMÄ

3. Ilmastonmuutos on totta ja päätökset on tehtävä ympäristön kannalta kestävällä tavalla

FAKTA JA MENETTELYTAPA

4. Yrittäjyys on tehokkain tapa tehdä asioita, jos sille annetaan tilaa”

EPÄSELVÄ VÄITTÄMÄ

L1. Eurooppa-myönteisyys

EPÄSELVÄ ARVO

L3. Yksilön arvostaminen

TARKOITTANEE HOLHOAMISEN VÄHENTÄMISTÄ

 

 

grohn

Asun Nauvossa, Bryssel 97-04. Tutkinto: teoreettinen fysiikka. Työura: Yliopisto (kurssiassistentti 2v.), iltaoppikoulu, Ollituote, Kone, Telefenno, Telenokia, Tekes 84-97 (erikoistutkija, konsultti, Euro-infon päällikkö), yrittäjä Bryssel, Euroopan komissio (puiteohj.). Yrittäjä 05-17. Rakensin kotona tietokoneen 76. Skepsis ry:n siht. 91-92, pj. 93. Kehitin 1997 (Psion) ja 2001-2015 (pc/mac) ohjelman, joka muuttaa valokuvat musiikiksi: http://www.synestesia.com/cd05/2005.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu