Virtasen kirjan ILMASTOPANIIKKI ”asiantuntijat” 2/4

Maantieteilijä Matti Virtanen on useaan otteeseen todennut, että hän kirjassaan VAIN toistaa mitä asiantuntijat ovat sanoneet.

Eläintieteilijä Järvisen aatoksia:

Tiedeyhteisö on Järvisen mielestä taipunut tapahtuneen edessä. ”Ympäristötutkimuksessa mikään ei saa rikkoa poliittisesti lähes yksimielisesti hyväksyttyä kertomusta, vaan kaikki käännetään siten, että havainnot ’ovat linjassa’ ilmastonmuutoksen kanssa.”
Oli kylmää tai lämmintä, tyyntä tai myrskyä tai mitä tahansa, niin aina sanotaan, että ne ovat linjassa tämän ilmastonmuutosteorian kanssa. Mutta jos kaikki havainnot ovat linjassa teorian kanssa, niin eihän se enää ole tiedettä. Kyseessä on epätieteellinen teoria, koska sitä ei voi ilmeisesti mitenkään osoittaa vääräksi, falsifioida.”  

Mistähän ”teoriasta” onkaan kyse?

Osa 1

grohn

Asun Nauvossa, Bryssel 97-04. Tutkinto: teoreettinen fysiikka. Työura: Yliopisto (kurssiassistentti 2v.), iltaoppikoulu, Ollituote, Kone, Telefenno, Telenokia, Tekes 84-97 (erikoistutkija, konsultti, Euro-infon päällikkö), yrittäjä Bryssel, Euroopan komissio (puiteohj.). Yrittäjä 05-17. Rakensin kotona tietokoneen 76. Skepsis ry:n siht. 91-92, pj. 93. Kehitin 1997 (Psion) ja 2001-2015 (pc/mac) ohjelman, joka muuttaa valokuvat musiikiksi: http://www.synestesia.com/cd05/2005.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu