Business Finland tuhlaa veroeuroja

Tivi.fi

Vantaan hankkeessa ollaan kehittämässä rutiiniasioita ilman innovaatioiden häivääkään, kuva. Hanke rikkoo karkeasti EU:n kilpailulakeja.

BF julkisista hankinnoista:

Innovaatioita hyödyntämällä julkinen sektori voi tuottaa kansalaisille parempia palveluja pienemmin kustannuksin. Siten myös palveluiden ja tuotteiden toimittajilta tulee vaatia nykyistä enemmän uusia innovaatioita. Parhaimmillaan julkinen sektori voi olla mukana luomassa uusia markkinoita tukemalla innovaatioiden syntymistä tarjoamalla kehitysympäristön ja toimimalla ratkaisun ensiostajana.”

Tuo osoittaa, että Business Finland on täysin pihalla siitä mitä tekee, koskapa:

Työ on jo aloitettu esiselvityksellä ja markkinakartoituksella eri ratkaisuvaihtoehtojen luomiseksi. Päätöksiä järjestelmistä tai järjestelmätoteutuksesta ei ole vielä tehty.” 

Tuossa ollaan palaamassa aikaan ennen Tekesin perustamista vuonna 1983, jolloin ktm tuki yritysten laitehankintoja, mutta ei esimerkiksi ohjelmistokehitystä.

 

Vuonna 1984: 

http://grohn.vapaavuoro.uusisuomi.fi/kulttuuri/170610-ohjelmointia-peruskouluun-3-muka-perusteltua

grohn

Asun Nauvossa, Bryssel 97-04. Tutkinto: teoreettinen fysiikka. Työura: Yliopisto (kurssiassistentti 2v.), iltaoppikoulu, Ollituote, Kone, Telefenno, Telenokia, Tekes 84-97 (erikoistutkija, konsultti, Euro-infon päällikkö), yrittäjä Bryssel, Euroopan komissio (puiteohj.). Yrittäjä 05-17. Rakensin kotona tietokoneen 76. Skepsis ry:n siht. 91-92, pj. 93. Kehitin 1997 (Psion) ja 2001-2015 (pc/mac) ohjelman, joka muuttaa valokuvat musiikiksi: http://www.synestesia.com/cd05/2005.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu