Olenko hyvän-vai pahanpuhuja?

Elämme ihmeellistä aikaa. Monet   takavuosina  täysin normaaleina pidetyt , yleisesti hyväksytyt asiat on julistettu vanhanaikaisiksi ja tuomittaviksi. Vilpittömät, usein maalaisjärkisiä ajatuksia levittävät tahot on julistettu vihapuhujiksi suvaitsevaisten puolelta!

Olenko pahantekijä, jos kannatan miehen ja naisen  erilaisuutta ?Onko väärin mainita  heidän mahdollisuudesta  täydentää toinen toisiaan?

Lääkärinvalassani olen vuosikymmeniä sitten luvannut toimia elämän puolesta. Miten joissakin vuosikymmenissä olen päätynyt tuomittavaksi, jos en pidä laittomista tai liian helpoista raskaudenkeskeytyksistä. Seinän takana tehdään vuosikausien lapsettomuuden  seurauksena  toimia , jotta raskaus saataisiin  aikaan. Onko tämäkin väärin, kun se ei enää ole naisten yksinoikeus? Marginaaliset tahot tahtovat miehiä synnyttämään. Tämäkö parantaa miesten horjuvaa tasa-arvoa yhteiskunnassa? Ajattelenko pahasti, jos olen samaa mieltä kuin opintojeni alussa 1970-luvulla.Tuolloin en aavistanut  nykyistä outojen ideologioiden kirjoa.

Jos  heitän veteen hukkumassa olevalle kansalaiselle pelastusrenkaan, olen varmasti tehnyt hyvän teon . Mitä, jos uskallan mainita pari jaetta raamatun pelastussanomasta ?Moni tykkää kyttyrää, jos vinkkaan mahdollisuudesta löytää  ilosanoma tässä ajassa ja ikuisuudessa. Myönteinen sanoma on pahaa, mutta viha saa taputuksia. Jeesus on ulkoistettava. Allahin tai ateismin on saatava tilaa.

Kun mainitsen  sanan synti olenkin ylittänyt sallitut normit. Puhun oudoksutusta aiheesta . Sana  ei kuulu moderniin sanastoon, vaikka jokainen meistä on syntiä tehnyt. Olen suvaitsematon, kun kerron miten synnin orjuudesta pääsee vapauteen.

Tekikö takavuosien presidenttimme valtiopetoksen mainitessaan julkisesti, että ”synti on kansakunnan häpeä”. Olisiko hänen pitänyt vähätellä  tuota raamatun sanaa ja sen jatkoa ”vanhurskaus kansakunnan korottaa”. Onkohan tuo rikos vanhentunut?

Jos arvioin kriittisesti  maahanmuuton  liian keveitä linjauksia, olen monien mielestä rasisti. Silti olen vuosia vuokrannut asunnon somaleille, joista osa opiskelee  ja tekee ahkerasti työtä täällä.Jos tuen taloudellisesti eriväristen  ihmisten toimeentuloa kolmannessa maailmassa olen jonkun mielestä hölmö. Rahani menevät hukkaan. Pitäisi laittaa johonkin globalismi -kassaan. Suvaitsevaisten tuomio maailman onnellisimmassa maassa on raakaa. Onneksi vielä miljoonat suomalaiset ovat riittävän vanhanaikaisia. Vanha saattaa usein  olla parasta  modernissa ajassamme. Iloiset uutiset ovat tappioviestejä parempia.

HannuHurri
Sitoutumaton Kouvola

Työterveyshuollon erikoislääkäri

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu