Taas siitä Koirasudesta

Koirasuden vuoksi sairaalaan

Pitkästä aikaa uutta tarinaa. Vietimme ystäväkerhon kanssa iltaa, kaikki kolme. Tuli aika häipyä kotiin ja tuo, nyt jo kohtuullisen aikuinen, koirasusi täytyi tottakai ulkoiluttaa. No, kiersimme tutun lenkin. Nurkillamme elelee pupujusseja, siis rusakoita. Ilmeisesti Myrsky havaitsi pupujussin juuri ennen kotiovea ja kaatoi minut päistikkaa päälleni pihaan.

En kiellä, toki päihtymystilani oli jonkinlainen; en myönnä kohtuullista suurempaa päihtymystä. No, ilmeisesti päähän sattui, onneksi naapuri soitti poliisin, koska pihalla makaa humalainen mies. Poliisit, ihme kyllä, fiksuja sinänsä, totesivat, että kyse on vakavammasta asiasta. Ambulanssi kyöräsi minut sairaalaan. Ambulanssiväki väitti minun kertoneen ryypänneeni kaksi päivää; eihän se voinut olla mahdollista, koska aamu viideltä vielä olin ollut töissä, enkä tajuttomana ollessani ole voinut mitään kertoa!!! Mistä ne sen keksivät? Poliisi vei vieressä hädissään kieppuneen Myrskyn koirahoitolaan. Myrskyhän lienee antanut itsensä kiinni. Siitä kiitokset poliiseille ja nimeltä mainitsemattomaan Suinulan hujakoilla sijaitsevaan hoitolaan! Tästä en tiedä itse mitään.

Aamulla heräsin TAYSissa, kysellen, että mitäs v*tt*a. Kerrottiin, että olet lyönyt pääsi, otatko kahvia? En olisi rapulapäissäni ottanut, mutta kun niin nätisti kysyttiin, otin. Kyseltyäni tarkempaa diagnoosia, eräs hoitaja kertoi, että aivoverenvuoto! Eihän tässä ole kuin rapula, totesin.

Jonkun ajan kuluttua tuli vahtimestari tms. pyörätuolin kanssa, koska oli luvattu kuvaus, ei sentään passikuvaus, en olisi ollut tukkani kanssa valmiskaan. No, 20 minuuttia sain nukuttua pörryyttävässä koneessa pöydällä, sitten hoitaja herätti. MITÄ, eikö enää saa nukkua. Sitten poika, varmasti alle 35, siis poika kyöräsi kärryllä takaisin petiin.

Puhelin sentään toimi. Soitin tyttärelle, joka lupasi kaverinsa kanssa hakea Myrskyn. Hakivat ensin läpärin kotoani, että sain edes jotain tehtyä. Maksoin hoitolan laskun ja hakivat elukan.

Tytär asuu Lempäälässä. Totesi Myrskyn saatuaan, että voi se tännekin jäädä. Nyt se siis asuu siellä, kahden kissan vahtina/vahtimana.

No, Myrsky käy kotilomalla välillä. Nyt, kun täällä taas on kissa, Takku Karvane, on hieman totuttelemista, molemmilla. Mutta hyvin tuntuu menevän.

Ensi viikolla Myrsky muuttaa taas Lempäälään ja Takun ruokakuppi vaihtaa vanhaan paikkaan.

Kohta kumminkin mökkeily tapahtuu…

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu