Näön vuoksi.

Meille useimmille lienee tuttu se tarina  kouluajalta,kun lapsen kaukonäkö ei ollut se paras mahdollinen.Vaikka lapsi tuotiin etupenkkiin,niin lopulta tuli asiaa silmälääkärille. Ja seuraavaksi lapsi kertoi vanhemmilleen saavansa silmälasit,koska hänen kaukonäkönsä on huono. Tuosta isä jo kimmastui,koska näki tulossa olevan rahanmenetyksen,ja vei lapsensa ulos. Ulkona isä kysyi,että mikä tuolta pilvien lomasta kurkistaa.Lapsi vastasi että aurinko. Isän mukaan se on niin kaukana,että joka sen näkee,niin ei ainakaan kaukonäössä ole ongelmia.

Tällainen aasinsilta suotakoon,kun seuraavaksi haen apua mahdollisilta näkijöiltä. Olen itse hankkinut parit lasit yhdeltä firmalta,ja vaimoni samoin toiselta. Poikkeuksetta hinta on muotoutunut mieluummin yli 700e kuin alle.

Kun vasen silmäni oli varjojen maille pari kuukautta,niin tekelehdin viimein silmälääkäriin. Siellä todettiin silmän lasiaisen irtauma. Samassa kaupassa todettiin lähinäköni taas heikenneen.

Osaako joku  kertoa onko se sama kartelli täällä silmälasikaupoissa kuin metsäkaupoissakin. Joskus meinaa vistottaa,kun hinta esitetään ennen kuin ehtii edes kysyä. Se on 700 euroa monelle paljon.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu