Kuonokopan takana tapahtuu – kuvastin kertoo enemmän kuin numerot; hymy meni ohjelmaformaatin toivomaan paikkaan

Kuonokopat – koiria ja ihmisiä

Maskit ajetaan sisään sosiaalisen pakon voimalla. Kohteliaisuus muita kohtaan on nyt avainsana. Kuonokopan takaa kyräilee kohtelias katse lähimmäistä, joka ei peitä kasvojaan vaan hymyilee leveästi.

Tiedostamaton ”Minä” on viisas tulkitsemaan kehon ilmeitä ja kehon kieltä. Ihminen yleensä katsoo vastaantulijan kasvoihin; se on geeneihin kirjoitettu ja tarpeellinen itsesäilytysvaisto ”lukea” vastaantulijaa, samoin myös käden ojentaminen tervehdykseen on ikiaikainen tapa näyttää, että on itse liikkeellä ”puhtaat jauhot pussissa””. Nyt nuo kummatkin sosiaalisuuden ytimessä olevat tiedostamattomat tai tietoiset toiminnat on menetetty koronapaniikin vuoksi.

Koiratkin katsovat hyvin tarkkaan naamaan nähdäkseen ihmisten aikeet, nyt ne voi tehdä sen vain hajun perusteella, mutta ihmiselle taitaa olla vaikeampi pelkän hajun perusteella tehdä toisesta perustavanlaatuisia arvioita (onhan ne feromonit tietysti tehneet tehtävänsä kumppaninen valinnassa ennenkin).

Voihan se parempi hajuaisti perimään pesiytyä jossakin vaiheessa, aivan kuten meiltä on evoluutiossa häntä hävinnyt tarpeettomana. Jos naaman peittäminen jatkuu pitkään niin luonto kyllä kehittää muun aistin tai keinon tulkinnan avuksi. Nenä voi kasvaa pituutta entisestään paremman hajuaistin saavuttamiseksi tai häntä näyttämään tunteita. Olisi se häntä kyllä nyt tarpeen, että sitä voisi heiluttaa vastaantulijalle ystävällisyyden merkiksi hymyn tilalle, ettei vastaantulija kuvittele, että ollaan naama pitkänä kuonokopan takana. Nenän tai hännän kasvamiseen menee kuitenkin aikaa kuten eugeniikassa ainakin, useita vuosia, ehkä kolmanteen tai neljänteen polveen. Tulisi muistaa, että ihminen on sosiaalinen olento (kuten koirakin; ks. puheenvuoro ”Kiitos Uuden Suomen lukijoille ,kpl ”Koira”) ja mitä tälle olennolle merkitsee nämä sosiaalisuuden ytimeen puuttuvat rajoitustoimet (mm. kasvojen peittäminen. kättelyn lopettaminen. läheisyyden välttäminen), siitähän ei puhuta mitään.

Luvut elää omaa elämäänsä, mutta media omaansa

Keskimääräinen koronaan kuolleisuus/päivä ajalla 1.4.20-20.10.20 (corona update live) on tilaston mukaan seuraava: huhtikuu (6372), toukokuu (4574), kesäkuu (4751), heinäkuu (5456), elokuu (5639), syyskuu 1-26 (5648), syys-loka 27.9-20.10 (5061). Ei voi erottaa näistä luvuista mitään aaltoa. Lisäksi kuolleisuuden suhteellinen osuus tartunnoista on laskenut huhtikuun n. 7%:sta lokakuun 2,7 prosenttiin (ja tämähän riippuu testien määrästä).

Worldometer real time 20.10.2020 (07.20); kokonaiskuolleisuus 1.1.-20.10.20 47.255.748 ja tästä laskettuna arvio kuolleisuusluvusta koko vuodelle 2020 olisi n. 59 milj., mikä jäisi ennustettua (60,2 milj) pienemmäksi. Kuolleisuusaste (mortality rate) oli 2019 8,8; mikä ei myöskään näyttäisi ylittyvän noilla luvuilla, ellei kahden kuukauden aikana tapahdu suurta suunnan muutosta.

Tilaston mukaan v. 2018 Ruotsissa kuoli 92185 ihmistä (osittain kausi-influenssan seurauksena). 5.10.20 Ruotsin kuolleisuusluku oli 71647 ja jos lasketaan keskiarvolla (mihin vaikuttaa kevään korkeat luvut), niin kokonaiskuolleisuus olisi v. 2020 n. 92500 eli ei juurikaan eroa vuoteen 2018 ja luku vastaisi n. 8,9 kuolleisuusastetta( ks. puheenvuoroni ”Voi kauhistus mikä hirvitys”).

Belgiassa on suurimmat Covid-19 kuolleisuusluvut miljoonaa asukasta kohden, mutta nyt Belgia on tulossa järkiinsä pääministerinsä riisuessa julkisesti maskinsa ja todetessa, että viruksen kanssa täytyy oppia elämään. Maskipakkoa poistetaan ja rajoituksia höllennetään. Nehän eivät ole auttaneet mitään. Meillä Suomessa toimitaan juuri päinvastoin mm. hallituksen ja median näyttäessä kansalaisille maskiesimerkkiä.

Ennustajaeukot – kerro, kerro kuvastin…

Suomessa ennusteet ja mallinnukset ovat kaikki menneet metsään. Keväällä THL/stm ennusti 1,7 miljoonan suomalaisen sairastumista koronavirukseen. Ja huippuja ennustettiin vapuksi, sitten toukokuun loppuun sitten juhannukseen ja sitten syksyyn ja huippua ei tullut (kunnia maan kauneimmille). Elokuussa Tampereen yliopiston mallinnus ennusti 3000 tartunnan vuorokausivauhtia syyskuun loppuun mennessä. Taas meni pieleen ja hallitus ja THL katsoo toimiensa onnistuneen eli tartunnat estettiin rajoitustoimin. Uusi Tampereen mallinnus on 1000 tartuntaa/vrk lokakuun loppuun. Nyt mennään 200 tartunnan molemmin puolin. Ja huippuja ennustetaan milloin mihinkin kohtaan ja aletaan puhua kolmannesta aallosta vaikka toistakaan ei lukujen perusteella pysty erottamaan ensimmäisestä.

Media ei kerro mitään pieleen menneistä ennusteista. Minne hävisi syksyisin ja keväisin ilmaantuva kausi-influenssa? Ketä testataan ja ovatko löydetyt tartunnan saaneet oireellisia vai oireettomia. Entä maat, joissa on maskipakko; siellä tartunnat jatkaa leviämistään pakotteista ja maskeista huolimatta. Silti suositellaan meillä maskeja, koska muillakin on. Ainoat hidasteet tartunnoille tuntuu olevan Suomessa hallituksen toimet ja tottelevainen kansa. Tietoa puuttuu, mutta ”ylhäältä” annetaan vain sen verran ja sen laatuista tietoa kuin kulloinkin tarkoitukseen nähden katsotaan hyväksi (ks. puheenvuoro ”Liitossa Elämän kanssa ”; mm. kpl ”koronamarkkinat”).

Liput jatkuvasti puolitangossa

Pari viikkoa sitten paikallisessa vanhusten hoitolaitoksessa olivat liput puolitangossa neljä kertaa viikossa. Jos samaan aikaan olisi siellä ollut koronavirusta, niin syy olisi saattanut olla koronan. Vanhusten hoitolaitoksissa näyttää olevan liput puolitangossa ainakin kerran viikossa. Emme saa tietoa esim. kuinka paljon vanhuksia on kuollut kausi-influenssaan keväisin ja syksyisin (ja vieläpä rokotuksista huolimatta). Kuinka monessa tapauksessa norovirus on ollut se viimeinen niitti jne., (ks. puheenvuoro ”Tuliko elinkautinen”).

Koska meitä käsketään – opetus pakkoneuroottiseen käsien pesuun

Norjassa löydetty uusi virus on ilmeisesti sukua koronalle tai mutaatio. Se on luokiteltu helposti leviäväksi, mutta vähemmän vaaralliseksi ,kuten yleensä helposti leviävät virukset( ks. aikaisemmat puheenvuoroni). Kiinassa on todettu 11.6. 20 virus, jonka lähde on sika ja uutisessa todettiin, että se voisi levitä ihmisiin (ks. vapaavuoro: ammeita Kuopijon torilla). Islannissa on todettu jo keväällä 40 eri koronaviruksen mutaatiota.

Ihmiset ovat kautta aikojen ”vaihtaneet” viruksia ja bakteereja ja saaneet siitä vastuskykyä eläen toistensa läheisyydessä , halaten ja kätellen. Nyt pesemme käsiämme 20 kertaa päivässä ja hankaamme nahkamme rikki, desinfioimme mennen tullen ja tapamme samalla hyvätkin bakteerit, kiertelemme ja kaartelemme. Niistämme maskiin ja yskimme hihaan, kuten opetettu. Koronasta on tullut uskonto, opinkappaleista koko totuus eli pirun kirkko (ks. puheenvuoro ”Kiitos Uuden Suomen lukijoille” 1. kpl), jonka pappi on vakava ja juhlallinen johtaen ilmeetöntä naamarikansaa kohti pelottavaa tulevaisuutta (yhä uusien ja uusien virusten kanssa), josta todellinen ilo, nauru ja huumori on kadonnut.

Toisin ajattelijat on painettu marginaaliin, tehty naurettaviksi ja leimattu salaliittoteoreetikoiksi, ihmettely ja kyseenalaistaminen on lähes rikos terveys- ja hallintomonopolia vastaan. Jäljellä on vain suuri joukko kansaa, joka mataa eteenpäin kaikki inhimillisyyden merkit verhottuna , laulaen lapsena opittua laulua ”koska meitä käsketään mielessämme pitämään, neuvoa ja opetusta, josta saamme ojennusta, niin sen kaiken ikämme mielessämme pidämme; kukaan ei enää utele eikä epäile, koska kaikki luottavat. Otsikossa mainitut ohjelmaformaatit ovat vaarattomia valtaapitäville ja siten elämän tarkoitus ja henkireikä kuuliaiselle kansalle, josta niin äidillisesti huolta pidetään ja kädestä pitäen opetetaan yskimään hihaan ja niistämään nenä (ks. puheenvuoroni ”Kokoomuksen suuri saalis…” mm. kpl ”Hait on hereillä, business valvoo 24/7”).

0

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu