Robin Räikkönen vs. Leshnikovon 4-vuotias hurjapää

Kuva: Hemmo Koskiniemi

Tässä IltaSanomien juttua, kuinka Robin Räikkönen, 4v. ajoi ensimmäisen kerran karting-radalla:
https://www.is.fi/formula1/art-2000006207418.html 

Tarina tällainen: 
Keväällä täällä Leshnikovon kylässä kesäasukki, 4-vuotias poika ajeli karting-autolla pitkin kyläraittia.
Hän ajeli muutaman tunnin joka päivä kylällä ja myös hiekkateillä, teki munkkia ja moikkaili ihmisiä.
Hemmo oli minulla kylässä ja hän onnistui saamaan kuvan kun nelivuotias kurvaili paikalle ja näytti Hemmolle rokkareiden/goottien käsimerkkiä. 🙂

Kuvassa kyydissä hänen veljensä, (ilman kypärää).

Kyläläiset suhtautuivat poikaan hyväntahtoisesti, vaikka hän suorilla vetikin ”luru pohjassa”. Hän on taitava ajaja ja ainoa vaara on kylällä kuljeskelevat lehmät. Lampaat juoksevat sivuun heti kun kuulevat kaukaista pörinää.

 

Eräänä päivänä kuitenkin, kun hänen 6-vuotias veljensä oli ajelemassa, poliisi pysäytti tämän ja ajopaperit joutuivat hyllylle pariksi viikoksi. Hän on kiltti poika, eikä ajanut karkuun vuorille, johon poliisi ei olisi pystynyt seuraamaan. Kunhan näen poikien isän, kysyn tarkempia yksityiskohtia ja pääsen ehkä haastattelemaan tätä tulevaa F1-tähteä.

 

Aina kun hän ajoi Niinan ja Markun talon ohi, hän tööttäili iloisesti.
Niinasta ja Markusta, jotka myös ovat tämän bulgaarikylän vakinaisia asukkeja, enemmän tässä kuvakertomuksessa:
https://leshnikovo.weebly.com/talon-osto—vinkkejauml-yms.html

 

Henry

henry

Toivon voivani edistää kaikkea sellaista, joka lisää kansalaistietoutta ja vastustan kaikenlaista sensuuria. Eli "Kaikilta kaikille!" ja "Opiskele ja opeta!" Omalla sivustollani: <a href="http://lingvox.weebly.com/ohjeita.html" title="http://lingvox.weebly.com/ohjeita.html">http://lingvox.weebly.com/ohjeita.html</a> ja tietsikkaopetus täällä: <a href="http://copyleft1.weebly.com/opi-ja-opeta.html" title="http://copyleft1.weebly.com/opi-ja-opeta.html">http://copyleft1.weebly.com/opi-ja-opeta.html</a> sekä s-postiosoite: <a href="mailto:Henry.Finland@gmail.com">Henry.Finland@gmail.com</a> Skype: kieliopetus Ole vain rohkeasti yhteydessä! Asun Kreikassa/Turkissa tai Kazakhstanissa - riippuu vuodenajasta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu