Mitä teit, Käärijä?

Viime viikonloppuna ja viime viikolla Suomi on saanut todistaa aivan uskomatonta Euroviisuhypetystä, oman poikamme Jere Pöyhösen, eli Käärijän, ansiosta.

Voitto karkasi käsistä juryn äänten turvin, mutta kansan suosikki Käärijä oli ja on, joten voittaja oli oikeastaan aivan simppelisti: Käärijä.  Hän voi aivan hyvin pitää itseään voittajana, koska hän teki sen, mikä euroviisujen tarkoitus oli alun perin: Yhdistää kansaa ja kansoja . Käärijän esiintyminen, lavakarisma, riemu, ilo ja hauskuus olivat aivan vertaansa vailla, ja juuri sitä, mitä euroviisuissa oikeasti haetaan, säännöt eivät ole vain pysyneet perässä. Kansa tietää kyllä mikä sitä  miellyttää, ei sitä tarvitse joidenkin (homeisten ) juryjen heille kertoa, se nähtiin! Holhoaminen riittää kyllä jo, kuka tällaista kaipaa?  Demokratian nimissäkin, tällaisten ylimielisten juryjen on aika lähteä. Niin, ja Käärijän voisi julistaa voittajaksi.

Eurooppa, ja Suomi ennenkaikkea, on syytä yhdistää riemullisen juhlimisen keinoin, sodanpelon ja koronapelon jälkeen. Tämä on juuri sitä mitä me tarvitsemme. Tämä menestys lisää Suomalaisten kansallistunnetta hyvillä keinoilla, joka valta musiikilla aina on.

Näitten euroviisusääntöjen täytyy muuttua, niin että oikea voittaja voittaa, eikä vain nimellinen voittaja.  Mutta Kiitos, Käärijä, Jere Pöyhönen, ”tavallinen kaveri” Vantaalta, joka osoitit olevasi kaikkea muuta kuin tavallinen! Yhdistit Suomen ja koko Euroopan musiikin riemun keinoin, ja nyt Suomen ja saunan tuntevat kaikki täällä Euroopassa, Euroviisujen ansiosta. Olet todellinen voittaja, ja olemme kaikki ylpeitä ja kiitollisia sinusta!

hietanenkaija
Perussuomalaiset Espoo

Yhteiskuntatieteiden opiskelija. Mielipiteet ovat omiani.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu