Yksinäinen juhannus!

Yksinäisyys voi olla oma pelko tai toisen puolesta pelko, oletko yksinäinen. Eikö sais. Haittakse. Sillä vähän niinko höntitethän toisia, sillä yksinäisyyellä ikäänkuin se ois paha asia. Ei yksinäisyys ole paha asia kuin sille, jolle se on paha asia.

Mie olen täälä yksinäiselä mökillä ollu tämän alkukesän, hetikko loma alko ja tämä on ollu tosi ihanaa. En silti suosittele kelheen, niinko en sitäkhään, että jos joku rakkaasi sairastuu ja haluaa olla kotona kuolemaansa asti, en suosittele sitä hommaa, mutta kiitän elämää viime kesästä, kun saattohoijjin isäni ja isä kuoli 3 päivää ennenko mulla työt alko.

Nythän tietenki muistelen viime kessääki, mutta niinhän sitä muistelee helposti jos jotaki.

Aika muttuu ja elämä muuttuu. Entiset ajat ja asiat on olheet ja menheet. On uus aika ja hetki, semmonenko – tässä ja nyt.

On tämä kuitenki semmonen kiintosa homma, yksin olla täälä lapin perukoilla. Niinko kiinostunheena seuraan itteäni, annan ajatusten ja tuntojen tulla ja mennä ja yhä uuestaan totean, että miten helppoa minun elämä on. Miten hyvä mulla on. Ja kohta hoksaan, ettei se ole kiini tästä yksinolosta  tai täälä olosta. Vois olla mukava ja onnea olla muuallaki.

En piä yksinäisyyttä ongelmana itteleni, mutta voi olla jollekki se pahin asia. Niin ja minun miesystävä kuoli ja kaksi parhainta ystävääni on kuollu, en oiken halua pittää ongelmana tai ottaa asiaksi hommata uutta miestä tai arkipäivän ystäviä niinko jotenki tilalle. No koiran olen aatellu hommata uuenko seki kuoli toissa kesänä.

Ja voi olla, että ens juhannuksen vietän toisin, mutta tämäki voi olla se mulle ihanin homma ens kesänäki, tulla tänne. Eikä ole karhut eikä suet pelottanu eikä ole kyllä näkynykhään!

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa
Hilkka Anneli Laronia,
asunu 35 vuotta Oulun kaupungissa,
syntysin Tornionlaaksosta, Alatorniolta,
ensimmäisen polven Pöykkö,
toisen polven karjalainen Viipurista
ja kolmannen polven Vienan karjalainen,
kaikilla ihmisen oikeuksilla.

https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu