Näyttää linkiltä, mutteijjole linkki!

Aijjettäkö minua taas harmittiko luin täälä netissä minua oiken innostavvaa tekstiä ja sitte freistasin klikata sitä ensimmäistä eriväristä ja lihavoitua tekstin kohtaa, joka näytti linkiltä, muttei ollukhan sitte linkki. Lopulta älysin, että soli koristelua vain. Ja kaiken huippu, ettei linkkiä mishän.

Ylen uutishiin kans otethan kyllä asioita, joissa viitathan ihan nettijuttuihin, mutta niittenhän ei passaa laittaa sitä linkkiä, joston kyse. Niilei ole linkkejä ikinä mihinkhän, jopa sitte siihen juttunsa yhteythen. Son epäkohteliasta ja häirittevvää. Voisivat minusta reilusta laittaa linkityksenki johonki kohthaan juttuansa, ettei tarttis kuuklettaa eriksheen. Eiköhän net tajua, että mie ainaki kuukletan kuitenki. Net linkittää vain omhin juttuihinsa. Joku Iltalehti on niinki alkanu laittahmaan linkin asiaan, josta puhuthan.

Käsitän kyllä, ettei kesken juttua, kannattas ohjata lukiaa muuale, mutta onhan kirjallisuuessaki ilmotettu viitteet ja jutunjuuret aina sivun alaosassa tai kirjan lopussa.

Tykkään siittäki enämpiko on selvästi se linkki-röpellys näkyvissä, koettä ei tajua sannaa linkiksi ollenkhanko on niin hienosti upotettu teksthiin. Ja varsinki, jos niitä upotuksia on vaikka kuinka paljon ja jos konekki sattuu olheen semmonen, ettei värit näy oiken ja siinä sitte saa arpoa, onko tuo vai tuo linkki.

No semmosia pikkuasioita tänä suurten hyvien uutisten hyvänä aamuna toivoo toihveikkaana ämmi hilkkapien 61v!

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa Hilkka Anneli Laronia. Kaikilla ihmisen oikeuksilla. https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu