Twitter parempiko Facebook?

Facebookin tykättävät sivut pillaantuu maksullisuutteen? Mulla on yrityssivu feispuukissa ja se on menny semmoseksi, että sen näkyvyys on heikentyny selvästi. Sinnehän pitäs maksaa eli sei näy Etusivun uutisvirrassa kaikille omille kavereilleni tai ees sivujeni tykkääjille?

Muttako linkitän päivityksen tvitterhiin, sielä alkaa tapahtua, seuraajani Twitterissä laittavat suosikiksi, jakavat edelleen ja kommentoivat. Ja fb-tykkääjiä sivullani on enämpiko tvitterin seuraajia eli pitäs käyä just toisinpäin.

Fb:ssä  osallistujien trendi sivullani on laskeva vaikka juttuni ja postaukseni on parantuhneet (vaikka itte sen sanonki) ja sehän näkkyy tvitterin aktiivissa tapahtumissani tai ilmotuksiahan net sielä on.

Että jotta mutta vaanko en tieny, mihin vinkusin, niin kirjotinpa tänne. Kait sinne naamakirjhaanki vois pallautetta laittaa, mutta son niin iso systeemi, että tuskin net ämmin valituksia ees lukis ja sehän on se, että net haluaa maksahmaan meät.

Että eläköön naamakirjat, tvitterit ja uuetsuomet joka taphauksessa, seuraamme mielenkiinnolla! t. ämmi onnentyär hilkkapien iltapäivätunnelmissaan!

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa
Hilkka Anneli Laronia,
asunu 35 vuotta Oulun kaupungissa,
syntysin Tornionlaaksosta, Alatorniolta,
ensimmäisen polven Pöykkö,
toisen polven karjalainen Viipurista
ja kolmannen polven Vienan karjalainen,
kaikilla ihmisen oikeuksilla.

https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu