Ari Alsio, Ari on myös hänen taiteilijanimensä

En tiä, missäse Kempelheen kirjasto on ja luin just Arin plokilta, että Zeppeliinin kolmannessa kerroksessa. Enkä tieny sitäkhän, että sielon kolme kerrosta, mutta sielähänse on, se meän Ihmisen Rakas Elämä -Taidenäyttely. Nähhäänpä sielä, vai mitä Vappaavuoro ja maailma, lentokonheet lentää ja Onnibussit kulkee, eikä maksa paljon!

Riemastuttava uutinen on seki, että Anmari ja Hannu Rytilä varasi jo lentoliput! Suosittelen lippujen varaamisia nyt heti, että saatta niitä tarjouksista ja yks poikkeus on luvattu, Juha Urosen ei tartte tulla apostolin kyytillä.

No tuo näyttelyn nimi synty sillonko seisoima Oulun pääkirjaston näyttelytilassa ja nyt kiitämä sitä tillaa siittä inspiroinnissa, vaikkei net meitä sillon sinne tarvihneetkhaan. Son soma ja ihana nimi just meän näyttelylle.

UusiSuomi on se, jota kiitän Arista. Vuet on kulunu ja meilon aina joku juttu menossa ja nyt on yhteisnäyttelyn vuoro. Luottamus täyellistä ja miten sitä rakasta muusaansa nyt kiittäs muutenko esittelemällä virallisesti:

Ari Veikko Alsio

On sinun taiteilijasi, jos ei sinulta enää mitään muuta puutu. Hän vie sinut alsistiseen maailmaansa, joka johtaa tuttuun kirjastoosi Kempeleessä.

Siellä on Hilkka Laronian erilaisia akvarellikollaaseja ja Ari Alsion öljyväritöitä, joista muutama alsistisia eli maalattu poikkeavasti lävistäjään nähden. Alsistista näyttelyä ei ole vielä missään pidetty, joten Kempele on maailman ensi-ilta.

Siellä Ari virvoittaa sinun sielusi ja ohjaa sinut alsismin tielle, oman nimensä mukaisesti.

Vaikka kulkisit mieluiten alennusmyynneissä ja tarjoustoreilla, niin näyttelymme ohjaa sinut yhdessä muiden ihailijoidemme kanssa ihastelemaan akvarelli- ja öljyväritöitä, jotka ovat aivan uutta Suomessa ja koko maailmassa.

Taiteilija kävi 1956 syntymässä Hyvinkäällä, mutta ei ole mistään kotoisin, vaan hän on kotonaan kaikkialla. Asuu nyt toista kertaa Oulussa ja on iloinen saadessaan pitää pienimuotoisen näyttelynsä Kempeleessä. Tauluja olisi paljon enemmän, mutta vain muutama sopii tähän näyttelyymme.

Ari joka on myös hänen taiteilijanimensä, on oppinut itse rakkaan elämänsä kautta esittämään taiteensa vinossa, sillä silloin taulun sisältö ikään kuin karkaa raamien ulkopuolelle kiipeää seinille, verhoihin, tapeteille ja muuttuu lähemmin osaksi Sinun elämääsi.

Alsismin perusideassa myös kuvitteellinen kultainen leikkaus muuttaa paikkaansa, eli se mitataan taulun kehyksien ulkopuolelta ja on riippuvainen tauluun suunnitellun vinouden asteesta. Esimerkiksi 70×50 cm oleva taulu vaatii minimissään 70×50 cm tilan, mutta jos se alsistisesti kallistetaan 23 astetta vaatii saamankokoinen maalaus tilaa seinälläsi ainakin 90×80 cm. Näin kalustat isommin ja taide alkaa vaatimaan tilalta enemmän. Katso tarkkaan ja huomaat, että alsistiset ripustukset vaativat ympärilleen tilaa huomattavasti enemmän silti ne ovat tarkkoja siitä, että ne ovat maisemallisesti suorassa.

Tervetuloa loistavat tähet täälä maailmassa tet itte jokhainen, Kempelheessä tavathaan!

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa
Hilkka Anneli Laronia,
asunu 35 vuotta Oulun kaupungissa,
syntysin Tornionlaaksosta, Alatorniolta,
ensimmäisen polven Pöykkö,
toisen polven karjalainen Viipurista
ja kolmannen polven Vienan karjalainen,
kaikilla ihmisen oikeuksilla.

https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu