Kärttysät ämmät

Nyt tullee raatosaarna ja tuntuu, että pittää etukätheen ihan taas antheeks pyytää, siinäkihän molen ärsyttäväkö aina pyyän antheeksi, pöyän jaloiltaki, ko vahingossa potkasen koipeni.

Siis keski-ikäset ja vanhat kärttysät kireät ämmät, ämmit ja äijjit on sitte itsekkäitä ja ilkeitä, Jestas kuinka nimitelhään toista ihmistä ja unohtuu, että pöljiä olhan kaikin, hitleri THL-fogeli soini sipilä ja ihan kaikki löytyy jokhaisesta ittestä semmosena pienenä ihmisyyslaatuhippusena, ettei niin kovin kovasti kannattas paukutella.

Ja mitäs tuosta, jos väärin tehhään jollekki ihmiselle tai ihmisryhmälle, kyllähän virkamiehiä pittää uskoa. Hallitusta saa tai ei saa krtisoijja. Millon persut millon kokkarit hävitethään maailmasta tai ainaki Suomesta.

Hohhoijjaa, lappakaa jalkhoihinne, sano minun isä joskus, ko met kläpit sitä häirittiin, ko se kirjotti köökinpöyälä kosmoskynällä päiväkirjaansa, siis teki töitä.

Ko ittelä on kaikki niin hiiskatin hyvin, pilkattaan ja väheksyttään toisten hättää ja surua. Kovia ja luutunheita pysthyynkuohleita kääkkiä täälon ihan tarpheeksi, itkekää joskus muittenki ko ittenne ja lähheistenne puolesta, se pehmentäis teänki sielua.

Pikkuasioihin tarrattaan ja jankattaan, ei yritettäkkään ymmärtää, mitä toinen sannoo, son niitä kipinöitä, jokkon uhka maailmanrauhalle.

No nytton on tullu natsikortit ja maailmanrauhat, että iltapäivää vaan, voikaa hyvin ja kukkoistakkaa, en parempi ole, en sillä sano, tuntojani puran, ko hämmästelen hyvinvointivaltion itsekkäitä asukhaita!

t. hilkkapien ja ihana aamu ja saatta tet kaikki olla mitä mieltä haluatta, mieki saan, kuten huomaatta!

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa
Hilkka Anneli Laronia,
asunu 35 vuotta Oulun kaupungissa,
syntysin Tornionlaaksosta, Alatorniolta,
ensimmäisen polven Pöykkö,
toisen polven karjalainen Viipurista
ja kolmannen polven Vienan karjalainen,
kaikilla ihmisen oikeuksilla.

https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu