Piettiin kans Itsenäisyysjuhlat

 

Kutuin rakhaita ihania ihmisiä Itsenäisyysjuhliini ja juhlittiin Suomi100v ja meitä itsellisiä itteämme varsinki ja tietenki!

Kutsussa luki, lahjuksia ei tarvita, mutta jokku toi ja nyt minun pakko esitellä Tiinan ja Arin tuomiset.

Ari Alsion öljyvärityö istahti mystisen upeasti kotiini, niinko ois ollu paikhaansa just mittatilattu värianalyysien kanssa. 

Verhothan on yhen UuenSuomen Seijan lahjottamasta kankhaasta, jokka värjäsin, kukkapurkkien suojat olen virkanu ja just taulun sävhyyn ja olohuohneen pöytäliinaki sammaa väriskaalaa.

Ja hauskasti yhen viehraan, joka istu taulun eessä jus, hänen vaatheet vielä sammaa sävyä, ei voinu olla huomaamatta hauskaa värisinffoniaa siinäki.

Jotenki ihanaa ja niinko mystistä, vai sanoinko jo.

No sitte on vielä muotokuva minusta, sen ootta ehkä nähneekki täälä Arin ittensä esittelemänä, hieno. Siis en tiä pitäskö vaihtaa ihan profiilikuvaksi joka paikhaan?

Juhlat oli siis ihanat, niinko ehkä arvaatta, mie olin niin pöljä, etten esitelly viehraita, sanoin, että tämon ihmiskoe enkä esittele, vaikka rakastanki kättelemistä ja arvostan, että ihmiset esitelhään toisilleen. No perusteluna oli, ettei leimata itteä eikä toisia milhään asialla, vaan jokhainen itte ilmentyy niinko ilmentyy ja soli minusta kivvaa ja keskustelu oli aivan ihanan hyväntuulista, inspiroivaa, hellämielistä, kohteliasta, vaikkei vaikeita, syviä eikä isoja kysymyksiä tottavie kaihdettu ja ikähaitari oli laijjasta laithaan ja siis ihmiset siis parasta.  Jako ihmiset tuli tietenki eri aikoina ja soppajonon kautta, niin siksiki hyvä keksintö. Minun mielestä.

No, kiitos UusiSuomi ja Suomi100v ja jatketheempa arkea ja juhlaa, voikaa hyvin rakhaat vappaavuorolaisekki! t. hilkkapien

 

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa
Hilkka Anneli Laronia,
asunu 35 vuotta Oulun kaupungissa,
syntysin Tornionlaaksosta, Alatorniolta,
ensimmäisen polven Pöykkö,
toisen polven karjalainen Viipurista
ja kolmannen polven Vienan karjalainen,
kaikilla ihmisen oikeuksilla.

https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu