Aamuharttaus saneeraajan kans Armon kintereillä

 

Itteksheen puhun, yhestoista luku, Armoton saneeraaja, Timo Purjo

____

– ihan turhahason sanoa, älä anna rahan äläkä vallan johtaa sinua, jos ihminen näkkee rahan kautta maailman, se näkkee, ei sitä sanomalla oteta pois, hän ottaa itte, jos ottaa, toiset arvot elähmäänsä.

– voiko tehä kaikile hyvvää, mie tykkään, ettei meän tartte sillain ees aatella, pitäs tehä niinko rauhassa ja jotenki pikkuhiljaa omasta mielestä hyviä ratkasuja ja valintoja ja jättää niinko kaiken ylle ajatus, tapahtukkoon näin, josson kaikile hyväksi.

– hyväntekijät on ussein itsekkäitä, oman kilven kiillottajia, vallanhimosia ja ahneita, mutta on hyväksi maailmalle tehä, niinko ittestä hyvältä tuntuu, se hyvältä tuntuminen vie etheenpäin, olen näkevinäni ahneuen ja vallanhimon tuovan huonolta tuntumista, siksi tehkäämme vain, mikä tuntuu hyvältä, sitä minkä tekemistä rakastama.

– sanoin, tee, mikä tuntuu ittestä hyvältä, mutten tarkota mielihyvähakusuutta, ole vaan koko ajan tietonen tuntteistasti ja oloistasti, tässä olen, tuossa on kahvikuppi, jalassa tuntuu tuo tunne, näppäimet tuntuu tältä, ja siis pysy reaalitoellisuuessa, tässä ja nyt, jako alat tekkeen jotaki, huomaa, tuntuuko se enämpi hyvältäkö  huonolta. Hyvälta tuntuvan alkaminen voi tuntua omantunnon vastaiselta, pelottavalta, mutta silti tiät, mikä tuntuu hyvältä tehä. 

– rakastakkaa riemulla itteänne ja toisianne, niinko vaikka tuo Hertta-koira 1v hyväksyy touhunsa ja rakastaa minua, ihan vaan kaikella mitä siinä on.

Rakhauella hilkkapien

 

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa
Hilkka Anneli Laronia,
asunu 35 vuotta Oulun kaupungissa,
syntysin Tornionlaaksosta, Alatorniolta,
ensimmäisen polven Pöykkö,
toisen polven karjalainen Viipurista
ja kolmannen polven Vienan karjalainen,
kaikilla ihmisen oikeuksilla.

https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu