Sananvaphauen mahtipontinen ja lahjomaton soturi vähän kyseli

Että nytko moon tuota kirjaa, Älä nujerru, höpissy, oon huomanu, ettei voimaansa vois turhheemppaan pannakko loukkaantumisseen, siis loukkaantuminen on älytöntä.

No sitte, jaan ittekki nuita kirjani lukuja ympäri someja ja nettiä ja nyt kyselin, pitäskö minun perua pyhä päätökseni olla kirjottamatta Uutheen Suohmeen.

Mie sain aikoja sitte 2 virallista preiviä täältä Usarin toimituksesta ilman allekirjotuksia ja moitit jostaki, jota en ymmärtäny. Ja eniten loukkasko ei allekirjotusta.

No nyt sitte aattelin, että oonkos mie oikeasti loukkaantunu vai mikä on.

Että jospa käyttäsin kaikki maholliset foorumit, jos kerta avoimen julkaisun -linjan oon muutenki valinu, että haa, voisinhan mie vappaavuohroon näitä höpinöitäni laittaa.

Siis ettäkö ei kokohnaan heittähneet pihale, taitaa olla tyhmää luiria ylppeyttään (=tyhmyyttään, epäjohonmukasuuttaan) usarin ohi.

Oon niin tiukkapiponen, etten oo juuri täälä plaavaillu, mutta nyt just heräsin aattelheen, että missässe järki mullon tässä asiassa.

Niin ja siis sain kehotuksia ja kannustuksia kirjottaa tänne ja onhan tässä tauvvollaki muutamat kysyny enkö kirjottas tänne.

Nyt taisin muljahtaa itteni yli ja  miepä kokkeilen, josko tääläki sujus tämän kirjan kans eli luku kerralhaan ja valokuvia, joita kans rakastan ottaa millon mistäki, maalauksistaki tietenki kans.

Kiitos ja jee, paipai puspus t. hilkkapien

Kirjotan kirjaa #älänujerru
https://www.laronia.com #saajakaa

hilkkalaronia

LION Maailman paras ja ainoa
Hilkka Anneli Laronia, ämmi, hilkkapien,
asunu 35 vuotta Oulun kaupungissa,
syntysin Tornionlaaksosta, Alatorniolta,
ensimmäisen polven Pöykkö,
toisen polven karjalainen Viipurista
ja kolmannen polven Vienan karjalainen,
kaikilla ihmisen oikeuksilla.

https://laronia.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu