En käytä paistinpannua ja grilliä koskaan
Miksikö?
Kaikki vähänkin mustaksi palaneet ruoka-aineet ovat karsinogeenisiä, eli syöpää aiheuttavia.
Kattilan voittanutta ei ole. Höyrystäminenkin toki kelpaa.
Tiedote
Presidentinvaalikisa kuumenee ja Vaalietkot tekee paluun – Tilaa maksuton uutiskirje! Tilaamaan —>
Miksikö?
Kaikki vähänkin mustaksi palaneet ruoka-aineet ovat karsinogeenisiä, eli syöpää aiheuttavia.
Kattilan voittanutta ei ole. Höyrystäminenkin toki kelpaa.
Et koskaan. Oletpa ehdoton.
Minä käytän kertakäyttögrilliä minivaelluksilla. Pitäähän sitä karsinogeeneillekin jokin mahdollisuus antaa.
Ilmoita asiaton viesti
Olen tuhansia kertoja käyttänyt paistinpannua, niin että ruoka-aineet EIVÄT pala mustiksi.
Ilmoita asiaton viesti
Jos ei överiksi vedä, niin kyllä karsinogeeniset herkut silloin tällöin ihan nautinnollisia ovat. Tänäänkin valmistin pekonimunakasta brunchiksi ja ennen munamaidon lisäämistä olin paistanut pekonisilpun krispiksi.
Ilmoita asiaton viesti