Jekuttaminen on hauskaa

Jäänyt mieleen muistaakseni hollantilainen TV-filmi, kun perheenisä halusi palata juurilleen mustaksi. Sai säännöllisesti pigmenttihoitoja ja muuttuikin pikimustaksi. Kotonakin tepasteli lannevaatteessa. Tenava nosti helmaa, ja läimäytti isiä pakaroille.

Matkusti Botswanaan, ja asui pikkukylässä savimajassa muiden mustien kanssa. Palasi Hollantiin, ja alkoi suunnittelemaan muuttoa pysyvästi Afrikkaan.

Hämmästyttävä filmi. Lopussa paljastettiin, että kaikki oli soopaa, ja mies oli vain maalattu mustaksi.

Kaikki miesihmiset eivät ilmeisesti aikuistu koskaan. Minä en ainakaan.

Olin tuttuvan luona kaupungin ulkopuolella, ja asiaankuuluvasti juopoteltiin urakalla. Seuraavana aamuna heräsin noin viideltä, ja isäntä veti sikeitä. Sää oli hyvä ja lähdin kävelemään ulos. Talon ympäristössä oli mustarouskuja vaikka kuinka paljon. Keräsin niitä muovikassillisen, ja alkoi lapsettamaan. Talon sisällä nakkasin niitä isännän sängyn alle, keittiön kaappien päälle, ja muihin piilopaikkoihin. Myöhemmin kuulin, että talossa oli kaksi ankaraa. Isäntä ankarassa krapulassa, ja inha lemu talossa oli erittäin ankara.

Naapurilla oli taas huikka päällä ja ruinasi minua kuskiksi. Olin jalkakäytäviltä löytänyt pari tuttia, ja otin ne mukaan. Naapuri kävi viinakaupassa ja kapakkakierroksella. Palatessa jo nukkui matkustajan penkillä. Tutit työnsin hänelle puseron taskuihin. Vaimo oli pitänyt ankaran puhuttelun, että onko ukko hankkinut lapsen vieraan naisen kanssa?

Turkulainen konemyyjä jekutti kaikkia. Yhteispalaverin jälkeen kylvettiin firman saunassa, ja juopoteltiin. Hän makasi saunan ylimmällä lauteella kuin kuollut. Käsistä ja jaloista kannettiin porukalla pukukoppiin ja puettiin. Taksiin kannettiin, ja mentiin Cumulukseen. Siellä taas kannettiin huoneeseensa, ja laitettiin sänkyynsä. Oltiin jo menossa pois, kun yksi totesi, että mennään hotellin kapakkaan paukuille. Konemyyjä singahti sängystä pystyyn kuin jousi. ”Hei pojat odottakaa, minä tulen myös.”

Lapsuuden tuttu on isokokoinen räyhä-äijä. Räyhääminen milloin mistäkin asiasta tympii. Hänen varalle on suunnitelma. Hankin apteekista risiiniöljyä. Kysyvät mihin tarkoitukseen. Sanon, että sukulaispoika tarvitsee sitä moottorilennokkinsa polttoaineen joukkoon. Kun sitten pitää juopotella hänen kanssa, ja hän lähtee vessaan, niin povesta kaadan juomalasiinsa hänelle tuhdin risiiniöljypaukun ja viinaa päälle.

Tulee olemaan mielenkiintoista seurata, kun luulee pieraisevansa, mutta saakin laakista löysät housuunsa. Minä vain hämmästelen ja räyhäämiset on kostettu.

0
hrautomaki
Sitoutumaton Kouvola

Idänkaupan parissa toiminut nykyinen eläkeukko

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu