Kansallisia erityispiirteitä

SUOMALAISET

Suomalainen saunaperinne on useimmille ulkomaalaisille täysin käsittämätön. Hakataan itseään oksakimpuilla ja heitetään löylyvettä kiukaan tulikuumille kiville. Sangen yleisesti juostaan saunasta jäätyneen järven avantoon. Monet ulkomaalaiset luulevat saunan alastomuuden liittyvän seksiin. Pääsiäisenä suomalaiset syövät mämmiä, jonka ulkonäkö aiheuttaa ulkomaalaisissa etomista.

RUOTSALAISET

Heidän perinneherkkunsa on hapansilli. Se on oikeastaan mädäntynyttä kalaa, ja ensikertalaiselle sälykepurkista tulvahtava inha lemu aiheuttaa huimausta, etomista ja pahoinvointia. Totisista suomalaisista poiketen ruotsalaiset pyrkivät naureskelemaan mille vain.

VENÄLÄISET

Heilläkin on syvälle juurtuneita perinteitä. Kansallisjuomaa vodkaa ei saa juoda missään tapauksessa pullon suusta, sillä se on sivistymättömyyden merkki. Tämän vuoksi puliukoillakin puistoissa on aina juomalasi palttoon taskussa viinan juontia varten. Lisäksi mukana pitää olla ruisleipää ja kuivakalaa. Toista vastapäätä ei saa istua toinen jalka polvella, sillä kengän pohja saattaa näkyä, ja se on halveksunnan merkki.  Toiselle ei saa missään tapauksessa kaataa vodkaa pullosta niin, että ranteen sisäsyrjä on ylöspäin, sillä niin toivotaan toiselle kuolemaa.

RANSKALAISET

He ovat nautiskselijoita. Herkkuruokia ovat sammakoiden reidet ja pikkulinnut. Ranskalaisien perinne on keskeytetty yhdyntä, jolloin jyystämistä voi jatkaa kauan, ja mademoisellet ovat tyytyväisiä. Monet miehet käyttävät öisin hiusverkkoa ja päivisin viiksivahaa ja baskeria. Päivittäinen alkoholin käyttö on saanut maksakirroosilukemat huippuun. Ranskalaisuuteen kuuluu riitely, diivailu, kiukuttelu ja äksyily.

ITALIALAISET

He ovat aina syöneet hyvin ravintoköyhää makaroonia eri muodoissa. Näin valtaosa italialaisista on pienikokoisia. Heidän alituinen kovaääninen metelöntinsä saattaa johtua kroonisista vatsakivuista. Siellä käydessäni vaikutti kuin monilla olisi ollut pitkä nenäkin vinossa. Hirvittävällä kansallisjuomalla grappalla saattoi olla osuuttaa asiaan.

KIINALAISET

Kautta vuosituhansien kiinalaisia on kuollut nälkään valtavia määriä. Näin kiinalaiset ovat oppineet syömään aivan mitä vain. Kaikki nelijalkaiset poislukien pöydät syödään. Mikä kasvaa maasta, lentää ui, matelee, ryömii, kävelee ja ylipäätään liikkuu – ne kaikki ovat syötäviä. Herkkua ovat pääskysien syljestään tekemät pesät, suolassa ja ammoniakissa muutaman kuukauden valmistuneet kananmunat, sekä koirat.

USA

USA on varsinainen eri kansallisuuksien tilkkutäkki. Amerikkalaistuneina heitä ulkopuolinen maailma ei kiinnosta tippaakaan. Tietämys on hyvin rajoittunutta. Jos kadulla kysyttäisiin ”missä Suomi on?” saataisiin monia vastauksia ”jossain Venäjällä Siperiassa.” Amerikkalaisien tietämys rajoittuu siihen, missä ovat parhaimmat tavaratalot, ravintolat, viinakaupat, viihdekeskukset ja ruokakaupat. Yli 2/3 heistä on ylipainoisia. Siellä on myös maailman lihavimmat ihmiset 250-yli 300 kilon elopainollaan. Lihavuusleikkauksia tehdään, ja vatsalaukku typistetään noin 10 prosenttiin entisestä, mutta vain noin 5 prosenttia leikkauksista tuottaa pysyvän tuloksen. Eli 95 prosenttia leikatuista epäonnistuu, sillä suursyömärit venyttävät vatsalaukkunsa uudelleen ylensyönnillä, ja itsetuhoinen syöminen jatkuu. Maailman hedonistisin yhteiskunta. Siihen liittyy huumeiden käyttö kaikkialla USA:ssa.

 

 

hrautomaki
Sitoutumaton Kouvola

Idänkaupan parissa toiminut nykyinen eläkeukko.
Elämänkokemuksellani joudun toteamaan, että väite "Ikä on vain numero" on p-puhetta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu