Suomalaisien on syytä omaksua venäläinen perinne

Nimittäin se, että siellä ei ikinä juoda viinaa etteikö samalla syötäisi.

Pelkän viinan kittaaminen tunnetusti saa veren sokerin laskemaan, ja voi aiheuttaa joillain yksilöillä riehumista.

Ollessani ammoin Neuvostoliitossa tuli tutustuttua puistokemisteihinkin, ja heilläkin oli aina vodkapullon lisäksi mukana voplaa eli kuivakalaa, ruisleipää, ja suolakurkkua. Suolakurkun liemi rassol on mitä parhain juoma kankkuseen.

Venäläisissä kodeissa illanistujaisissa vodkan merkeissä pöytään laitetaan aina kaikki syötävä mitä löytyy.

Tämä venäläinen perinne on omaksumisen arvoinen juodaan viinaa missä hyvänsä. Suosittelen.

hrautomaki
Sitoutumaton Kouvola

Idänkaupan parissa toiminut nykyinen eläkeukko

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu