Rättipotti

Tyylikonsultti pahoitti mielensä kun kansanedustaja Saara-Sofia Siren (kok) vilautti Suomi-Areenassa Porissa pakaraansa. Joskohan konsultti epäili edustajan unohtaneen mekon ja pukeutuneen pelkkään vyöhön.
Arvelen, että edustajan nostaessa polven toisen päälle alkoi miesten päitä kohoilla kuin kyitä keväisestä rukiinlaihosta.
Poliitikot valehtelevat tutkijan mukaan vaatteillaan. Se ilmenee miehillä solmion käytössä. Monen kohdalla on aistittavissa, että jos solmiota vähän löysää, niin pää putoaa pöksyihin.
Taloussuhdanteen on sanottu heilauttavan hameen helmaa. Mitä paremmin menee, sitä lähempänä sitä kuuluisaa vesirajaa ovat olleet hameiden helmat.
Kun talouselämä lamaantuu, helma laskeutuu polvien alapuolelle. Suhdanteiden ja hameen välinen korrelaatio syntyi 1920-luvulla, kun naiset saivat ensimmäisen kerran näyttää säärensä hilpeän charlestonin tahdissa. Kun pörssi romahti USA:ssa, niin hameet pitenivät.
Sitten naiset äkkäsivät legginsit, pitkät kalsarit siis. Talousennusteidenn uskottavuus katosi tai sitten taantumasta on tullut pysyvä.
Omalta kohdaltani pukeutuminen on järjestyksessä. Peilin edessä ei huoli kuotoilla. Vaimo sanoo mitä hänen valitsemistaan vaatteista puen ylleni.
Vaimolla onkin ollut hyvä maku kaikessa muussa paitsi aviomiehen valinnassa.

IMMU

 

immu
Kuopio

Oli pakinoitsija ja kirjallisuustoimittaja Savon Sanomissa 1975-2007

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu