Muijasota

 

Miehet ovat alkaneet taas soimata keski-ikäisiä naisia. Nämä kun ovat itsekeskeisiä, puhuvat alati itsestään ja omista asioistaan ja etenevät ruuhkissa kyynärpäät edellä.

Lohduttakoon kiukkumiehiä arvelu, että naiset laskettelevat suolistokaasuja miehiä vähemmän. Kun suu on runsaasti auki, ei ehdi syntyä painetta.

Suvainnette spekuloida. Olen ollut viisivuotiaasta asti isästä orpo, jonka äiti ja isosisko jälkikäsittelivät. Minulla ei ole miehen mallia. Kun näitä mallioppineita seuraa niin huomaa, että asiassa on hyvätkin puolensa.

Töissä minulla ehti olla pari naisesihenkilöä. Asemiin päästäkseen nämä naiset kasvattivat itselleen kivekset. Uskokaa silti, että enemmistö kypsistä pomonaisista ei halua penistä, vaan ne edut ja mahdollisuudet, jotka sen varteen on istutettu.

Naisia vaaditaan rekrytoitviksi kutsuntoihin. Naiset kyllä täyttävät kansalaisvelvollisuutensa kantamalla 9 kuukautta lasta. Turha on silloin vaihtaa rintaliivejä taisteluliiveihin. Toki on aina heitä, jotka janoavat päästä jalostamaan synnynnäisiä vääpelin taitojaan.

Elinvoimaa naiset kertovat saavansa työstä. Naiset, 51 %:n vähemmistö, vaativat omaa aikaa. Josko siksi, että yhä on sovinisteja, jotka vehnästelevät, että muijan paikka ei heillä ole vain keittiössä, ulkotöitäkin piisaa.

On eletty kyykytysaikojakin, jolloin syrjähyppy pomon kanssa oli emäloikka eteenpäin.

Politiikassa naiset ovat kirjoittaneet puhtaaksi kiertokirjeitä, nuolleet postimerkkejä ja jakaneet lehtisiä. Miehet ovat ottaneet asemat. Kauniita naisia on toki suosittu. Kun Sanna Marin ja Li Andersson askeltavat eduskunnassa, niin takuulla siellä kohoilee miesten päitä kuin kyitä keväisestä rukiinlaihosta.

Naisella on vain yksi varma keino päihittää mies. Olemalla joka päivä enemmän nainen.

Naisten sopii tarkata, että kun kauneus, muka, katoaa, se katoaa sisäänpäin. Siksikin kiitos kulttuurimme vireydestä kuuluu ehtymättömälle luonnonvaralle, keski-ikäisille naisille.

Muuan kysely paljastaa, että puolet naisista unelmoi yhden yön hekumasta. Se kertoo paljon miehistä. Moni mies unelmoi että vaimo olisi kuuma rakastajatar mutta ei tee mitään, että tällä olisi temppukypsä rakastaja. Liian monessa parisuhteessa vuoteesta on tehty höylä- tai piinapenkki

Hoivaksi matkalle: Tahdon elää kauan. Maan päällä näet, toisin kuin taivaassa, enkelit ovat naisia.

 

IMMU

 

 

immu
Kuopio

Oli pakinoitsija ja kirjallisuustoimittaja Savon Sanomissa 1975-2007

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu