Karvat ja valitut

 

Australiassa on tehty tutkimus, jonka mukaan parta parantaa miesten vetovoimaa. Pikaiseen rakkaudentarpeeseen naiset valitsevat miehen, jolla on sänki. (Nämä usein liittyvät toisiinsa: puolen sentin sänki ja yhden tuuman ajatukset.)

Vähiten naisia miellyttävät siloposkiset parrattomat. Menestystä ahmivat ja rasakat nykynaiset kai kaihtavat massakesyjä pehmoja…

Parta viestii vallasta. Minullakin oli täysparta seurusteluaikana. Kun nykyinen, joskin alkuperäinen vaimoni, kertoi tilanneensa vihkimisajan, ajoin parran pois. Vallansiirto oli väistämätön fakta. Korvien yli yltänyttä tukkaakin lyhensin, toki muistatte Simsonin ja Delilan.

Kun mieheltä alkaa tukka harveta niin moni kasvattaa keski-iässä poninhännän ja lähtee Uriah Heepin konserttiin sytkärin kanssa. Siinä on pieru kiertänyt liian kauan nahkapöksyissä.

Onnellinen hän, joka uskalsi nuoruudessaan elää kuin nuori, ei tarvitse kiikkutuolissa kitistä menetettyjen riemujen perään.

Karvainen nainen herättää aina kiinnostusta. Muinoin heitä näytettiin sirkuksessa. Naiseksi pukeunut parrakas mies voitti Euroviisutkin. Kaikki muistavat parran, kappaletta ei kukaan.

On selitetty myös, että karvaisuus kertoo älykkyydestä. Se vertautuu facebookin kvasitesteihin, joihin moni on lumoutunut. Jopa minä hullaanuin testaaman mitä eläintä muistutan luonteeltani. Pandaa, karvaista pandaa!

Selän alaosan karvaisuus kuulemma kertoo nerokkuudesta. Jos rahasta tulisi tinka ryhtyisin kai paljastelemaan selkääni maksusta.

Myönnän olevani arka karvaisuuden kanssa. Parta, jota en siis vallan merkiksi tarvitse, kasvaa kolmessa neljässä päivä mittoihinsa.

Kerran ulkonäköpaineet iskivät. Minulla olivat viikset parikymmentä vuotta. Sitten toisen sieraimen alle kehittyi valkoinen raita – ihan kuin räkä olisi alati valunut. En tahtonut saattaa ketään etomistilaan. Ajoin viiket pois.

En ikinä käytä julkisesti shortseja ja hihattomia paitoja. Ihan siksi etten herättäisi torilla mielenkuohua naisväen keskuudessa.

Myöntäkäämme että ihminen on kehittynyt apinasta. Aivan kaikki eivät ole kehittyneet.

 

IMMU

 

immu
Kuopio

Oli pakinoitsija ja kirjallisuustoimittaja Savon Sanomissa 1975-2007

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu