Piristysside

Elämä on ikuista sököä, jossa jokainen haluaisi paremman perskortin. Keskiverrolle on kaikkein vaikeinta myöntää olevansa keskiverto.

Kun taidot eivät riitä eikä tapulissa ruplata , otetaan käyttöön vippaskonstit.

Urheilussa se on aina näkynyt.

Venäläiset ovat hengittäneet jalokaasua, ksenonia, joka kiihdyttää kehon luontaista epo-hormonia.

Kun kiekkoilija piristää itseään pseudoefedriinillä, NHL-oppien mukaan niin selitys on allergia. Entäs jos kisat pidettäisiin pujon kukinnan aikaan?

Itäsaksalaisille uimareille pumpattiin peräaukon kautta ilmaa sisuksiin ennen kisaa. Peräprutku kiihdytti heidät kultamitalivauhtiin.

Taannoiset mäkihyppääjät ottivat kossuhuikan ennen hyppyä. Mitaleja ropisi.

Norjalaiset erikoistuivat astmalääkkeisiin ja huulirasvaan.

On dopingia muussakin elämässä.

Viinan voimalla uskaltautui ujo peräkamarin poika pokkaamaan lavatansseissa elovenahiuksiselle kaunottarelle. Epäonnista dopingia se oli. Neste kun oli juotava loppuun ja pullon pohjista päädyttiin nahistelemaan lavan takaiseen näreikköön.

Jäsenkirja oli takavuosien ylennysdopingia. Moni koki saaneensa asemansa pätevyydellään vaikka kiipikin jäsenkirjan avulla ryömimisasennossa.

Raha on aina ollut keskiverroille dopingia. Raha tuo korkean ÄO:n, lahjakkaat lapset, hyvän lauluäänen ja estetiikan tajun. Äkkivauraus ja huono maku kuuluvatkin yhteen.

Auto on tietysti dopingia. Bemari näyttää olevan pahinta lajia pöhöttämään egoa. Se on kolari- ja onnettomuustilastojen kärjessä.

Kun luomuerektio lakkaa eli taikahuilusta tulee vesijohto, moni ottaa käyttöön seksidopingin, Viagran.

Psykopaatit eivät dopingia tarvitse. He ovat henkisesti syntymäviallisia, joilla on pöhöttynyt itsetunto ja ylivilkas mielikuvitus omasta erinomaisuudesta.

Huumeista en tiedä. Minulla ovat niin vahvat juuret, että latva saa heilua pilvissä ihan selvinpäin.

Itkuhan tässä pääsee. Dopingia sekin on. On tutkittu murheitkijän elintoimintoja kyynelten virratessa.

Murheitkijällä vapautuu kehosta endorfiinia, kehon omaa kipulääkettä. Se toimii morfiinin tapaan. Samalla se huolehtii kehon hyvinvoinnista.

Itkuhirsi on minun lehtevä puuni. Ja vain niitä puita, joissa on hedelmiä ravistellaan.

IMMU

p { margin-bottom: 0.21cm; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 0); }p.western { font-family: ”Times New Roman”, serif; font-size: 12pt; }p.cjk { font-family: ”Times New Roman”, serif; font-size: 12pt; }p.ctl { font-family: ”Times New Roman”, serif; font-size: 12pt; }a:link { }

immu
Kuopio

Oli pakinoitsija ja kirjallisuustoimittaja Savon Sanomissa 1975-2007

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu