Piristyssiteet

Elämä on ikuista sököä, jossa jokainen haluaisi paremman perskortin. Keskiverrolle on kaikkein vaikeinta myöntää olevansa keskiverto.
Kun taidot eivät riitä eikä tapulissa ruplata , otetaan käyttöön vippaskonstit.
Urheilussa se on aina näkynyt.
Venäläiset ovat hengittäneet jalokaasua, ksenonia, joka kiihdyttää kehon luontaista epo-hormonia.
Kun kiekkoilija piristää itseään pseudoefedriinillä NHL-oppien mukaan niin selitys on allergia. Entäs jos kisat pidettäisiin pujon kukinnan aikaan?
Itäsaksalaisille uimareille pumpattiin peräaukon kautta ilmaa sisuksiin ennen kisaa. Peräprutku kiihdytti heidät kultamitalivauhtiin.
Taannoiset Suomen mäkihyppääjät ottivat kossuhuikan ennen hyppyä. Mitaleja ropisi.
Norjalaiset hiihtäjät erikoistuivat astmalääkkeisiin ja huulirasvaan.
Tokiossa Norjan juoksijat pinkoivat huimasti kultaan. Onkohan öljyvaltiossa keksitty uusi vippaskonsti.
Mieleen palasi että koirille käytettiin taannoin dopingia kun haluttiin ne liikkeelle. Kun munat kasteltiin tärpätillä niin ympyrän kiertämisestä ei meinnannut loppua tulla.
On dopingia muussakin elämässä.
Viinan voimalla uskaltautui ujo peräkamarin poika pokkaamaan lavatansseissa elovenahiuksiselle kaunottarelle. Epäonnista dopingia se oli. Neste kun oli juotava loppuun ja pullon pohjista päädyttiin nahistelemaan lavan takaiseen näreikköön. Kaunotar oli jo loitonnut sähäkästi.
Jäsenkirja oli etenkin takavuosien ylennysdopingia. Moni koki saaneensa asemansa pätevyydellään vaikka kiipikin jäsenkirjan avulla ryömimisasennossa.
Raha on aina ollut keskiverroille dopingia. Raha tuo korkean ÄO:n, lahjakkaat lapset, hyvän lauluäänen ja estetiikan tajun. Äkkivauraus ja huono maku kuuluvatkin yhteen.
Auto on tietysti dopingia. 300-sarjan bemari näyttää olevan pahinta lajia turvottamaan egoa. Se on kolari- ja onnettomuustilastojen kärjessä.
Kun luomuerektio lakkaa eli taikahuilu taantuu pelkäksi vesijohdoksi, moni ottaa käyttöön seksidopingin, Viagran.
Psykopaatit eivät dopingia tarvitse. He ovat henkisesti syntymäviallisia, joilla on pöhöttynyt itsetunto ja ylivilkas mielikuvitus hävittää todellisuudentajun. Minäkin tunnen erään, joka ei kuuntele ikinä muita narsisti kun on. Asioissa on vain kaksi puolta: hänen ja väärä.
Huumeista en tiedä. Minulla ovat niin vahvat juuret, että latva saa heilua pilvissä ihan selvinpäin.
IMMU
immu
Kuopio

Oli pakinoitsija ja kirjallisuustoimittaja Savon Sanomissa 1975-2007

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu