Uutisruoto

Hybridivaikuttaminen on viikon termi. Sehän tarkoittaa piilottamista, valehtelua, todellisuuden peittelyä.
Venäjää siitä syytetään eniten.
Osataan hybridihommat myös meillä ja meille mediassa. Vilkaistaan menneeseen viikkoon:
Esillä ovat ay-liikkeen ”poliittiset lakot”. Media ei koskaan mainitse sinimustan hallituksen ”poliittisia leikkauksia”.
Kun Orpo ja Purra ja provinssikansanedustajat sanovat ”hallitusohjelma” niin kiitän kaukosäätimen keksijää.
Vietettiin itsenäisyyspäivää linnassa. Ylen näyttämän mukaan sitä viettivät Niinistöt, laulavat sotaveteraanit, urheilijat ja iskelmätähdet.
Iltapäivälehdille suurin pettymys oli, että Sanna Marin säteili asussaan (Niskasten sisarusten lahjakkaimman, Katrin, suunnittelemassa) kansan suosikiksi. Iltalehden (kok) olikin keskityttävä etusivullaan kuinka Sanna ”yksityisbiletti” Kämpin sviitissä jatkoilla. Henkisten persujen täyttämä Iltalehden toimitus väläytteli jo veropetosta. Jos aiotte välttää sielullisen sikainfluenssan välttäkää kyseistä kärpäslätkää…
Iltapäivälehdet, Hesari ja Yle (kaikki kok) paljastivat ryhtyneensä presidentintekoon Stubbista. Äänekkäimpänä käsittämättömästä syystä Suomen Kuvalehden journalistipalkitsema IL:n Karvala.
HS:n Junkkari pilkkaa miksi Urpilaisen vaalikampanjassa toistetaan vain etunimeä Jutta, Jutta, Jutta…
USA käytti YK:ssa veto-oikeuttaan estääkseen Gazan rauhanneuvottelut. Taustalla tietysti aseteollisuus. Sota on aina suuri poisto ja Israelin avulla pyörivät pyssytehtaat taas täysillä.
Putin asettui Venäjällä presidenttiehdokkaaksi. Jokohan kannatusprosentti on 99 (ja se yksi prosentti vangitaan) kuten diktatuureissa on tapana?
Pisa-tuloksemme liki romahtivat. Luku- ja matematiikkataidot pykivät.
Syy selvisi: se on kännyköiden vika (heh!). Ei kirjahyllyttömien kotien tai kotikasvatuksen, jossa korostetaan ahneuden laskuoppia eikä oikeudenmukaisuuden matematiikkaa.
Muuan koulutusongelma: suuryritykset ovat tunkeutuneet yliopistojen ja korkeakoulujen hallituksiin. Päämäärä on selvä eli saada työelämään puolivalmista taikinaa, joka on alustettavissa ja ostettavissa mihin tarkoitukseen tahansa.
Koskahan tajutaan, että omaa oksaa kannattaa sahat silloin kun sinut aiotaan hybridivaikutteisesti hirttää.
Rauhaa Vapahtaa syntymäpäivänsä lähestyessä muistuttaen seinäkirjoituksella: Juokse Jeesus, joulu on kannoillasi:
IMMU
immu
Kuopio

Oli pakinoitsija ja kirjallisuustoimittaja Savon Sanomissa 1975-2007

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu