Uutisruoto

On vietetty taas mehevä sopuliuutisviikkko.
Poimintoja:
Putin on paistattellut nuorisofestvaaleilla. On meilläkin samaa henkeä. Ministerinä on W. Rydman, joka myös kiinnostunut nuorista, jopa ala-ikäisistä.
Hallitus on valmistellut perustuslain vastaista rajalakia persuministerin johdolla. Ehkä Rantanen on lukenut sanan perustuslaki persustuslaiksi.
On kysytty miksi Purra nauraa ministeriaitiossa. Koska herra (EK) koitteli häntä Palacen tuulikaapissa.
Miksi Essayah on hiljaa käännytyslaista? Koska käännyttäminen on kirkon perustyötä.
Itä-Suomen yliopistoon on Mullikan yleisönosastossa vaadittu teologirehtoria. Seuraavaksi kai uskomushoitoprofessuuria. Koska junttiuskovaisten tiedettä on kansan herkkäuskoisuus.
Sopulimedia hokee termiä ”poliittinen lakko”. Mitä toivoisi? Kun eduskunta tyrmää Orpon ja Purran vastuutakantamattomia esityksiä, he voisivat ryhtyä poliittiseen lakkoon ja työnantaja, veronmaksajat, lakkauttaa heille poliittisen palkan maksamisen.
Niinistön palvonta ei ota laantuakseen. Nyt kaikissa toimissaan epäonnistunut Harkimo esitti häntä sovittelijaksi työmarkkinasotkuun. Antaisivat Salen vain pitää hänelle tärkeimmän populismiharrastuksen, siis pipolätkän!
HS:ssa pohditaan tänään kuinka parantaa parisuhdeseksiä. Yksi keino: mies haluaa, että kumppani on yhtaikaa kuuliainen vaimo, kuuma rakastajatar, korkeapovinen nuorekas hottis. Josko mies voisi itse opetella päteväksi parisuhderakastajaksi?
Useimmat vaatimuksesta suuttuvat ja hankkivat kultaisen vaimon tilalle rautaisen huoran…
Rauhaa kaikille alkavissa kevään lehtitöissä haravoiden:
IMMU
immu
Kuopio

Oli pakinoitsija ja kirjallisuustoimittaja Savon Sanomissa 1975-2007

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu