Silloin soitti Dallapé

Sunnuntaina 27.4. Tapiolan Kulttuurikeskuksessa soitti Dallapé katutason lämpiössä. Orkesterin perustamisesta tulee ensi vuonna 90 vuotta. Se on pitkä aika hyvälle tanssimusiikille, kun paremmatkin tanssiorkesterit tahtovat hyytyä nykymaailmassa jo muutamassa vuodessa perustamisestaan.

 

Tilaisuus oli yksi osa April jazzista, jonka suurteltta oli pystytetty Kulttuurikeskuksen vieressä olevalle kentälle, joka talvisin toimii luistinratana. Dallapén tapahtumaan ei ilmeisesti odotettu sellaista väkimäärää, koska henkilökunta kyöräsi lisätuoleja ympäri taloa minkä kerkisi ja soitto pääsi ehkä juuri sen vuoksi alkamaan 10 minuuttia aikataulusta myöhässä. Dallapé paikkasi asian venyttämällä hiukan loppupäätä ja soittamalla hienot encoret tilaisuuden lopuksi.

 

Tanssille oli varattu sopivasti tilaa ja lattia oli ainakin minun töppösille sopivan oloinen eli mukiin menevä. Dallapén tanssimusiikki oli ikivihreän melodista ja erinomaisesti soitettu. Se kantoi niin, ettei pienempiäkään väsymyksen oireita ilmennyt, vaikka yhtä nopeaa foxtrotia (quick stepiä) lukuun ottamatta kaikki kappaleet tuli veivattua.

JaakkoKorpi-Anttila
Kirkkonummi

Sotaorpo, elämä hautausavun ennakon ja halpakaupan tarjousten varassa (pääosin, evp).

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu