Soitto soi ja mieli virkistyi

Tuli käytyä pitkästä aikaa synninpesässä hakemassa käytännön kokemusta, ettei sitten tulevaisuudessa tarvitse vanhainkodissa valehdella. Syynä oli ennen muuta Sinitaivas orkesteri, joka koostuu nuorista soittotaitoisista miehistä. Taitaa kosketinsoittajalla olla jopa kanttorin paperit jo taskussa. Myös upea ja suuri tanssitila, Lumo, Korson asemaa vastapäätä antaa varmuuden siitä, ettei tarvitse mennä ruuhkatansseihin tönittäväksi, vaan voi nauttia tanssin pyörteistä.

Ei-vantaalaisena käy kateeksi, että siellä on niin fiksua porukkaa liikunta- ja kulttuuripuolella, että pääsevät yhteisymmärrykseen yrittäjän kanssa lavatanssien järjestämisessä toimintakeskuksessa, joka on osoittautunut monipuoliseksi ja suosituksi kulttuurin, oppimisen ja tapahtumien kohtaamispaikaksi kaikenikäisille.

Ylevöittävän vaikutuksen tekee myös se, että lähes puolen tuhatta nuorta kokoontuu viikoittain täysin alkoholittomaan paikkaan pitämään hauskaa.

Tanssimusiikista piti oikeastaan puhua siinä mielessä, että heidän musiikkinsa soi korvissani vähän samaan tapaan mitä Martti Metsäkedon hieno tanssimusiikki, mutta tietysti erojakin on. Näin hybridisodan aikana Sinitaivas on jättänyt diplomaattisesti 'Raatteentien' pois ohjelmistostaan, mutta ehkä vaalien läheisyydestä johtuen oli mukana poliittisena kannanottona salsahtava foksi, jossa puhutaan demokraattisista pakoista eli<a href="https:// 'Miljoonan markan pakarat'.

JaakkoKorpi-Anttila
Kirkkonummi

Sotaorpo, elämä hautausavun ennakon ja halpakaupan tarjousten varassa (pääosin, evp).

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu